Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον προπονητή του Οθέλλου, Νεντίμ Τούτιτς για να σχολιάσει την εκκωφαντική πρόκριση της Νέας Σαλαμίνας στους «8» του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ με 4-0.
Όλα όσα είπε:
Αρχικό σχόλιο: «Η Νέα Σαλαμίνα βρήκε μια ΑΕΚ με πολλές αλλαγές. Ήξερε πως θα έχει μια ευκαιρία για να πάρει την πρόκριση και τα κατάφερε. Ήταν δίκαια η νίκη και η πρόκριση της».
Τι στοίχησε στην ΑΕΚ και δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση; «Οι πολλές αλλαγές από τον προπονητή της. Ήταν πολλές αλλαγές αλλά πάντα η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ και έχει καλή ομάδα. Η Νέα Σαλαμίνα το ήθελε περισσότερο. Είχε θέληση, πειθαρχία και δίκαια προκρίθηκε».
Θα επηρεάσει την ΑΕΚ στην προσπάθεια που κάνει για το πρωτάθλημα αυτός ο αποκλεισμός; «Δεν ξέρω αλλά δεν πιστεύω να την επηρεάσει. Πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα και ακόμα είναι στην Ευρώπη. Αυτά νομίζω είναι πιο σημαντικά, όχι μόνο για την ΑΕΚ αλλά για όλες τις Κυπριακές ομάδες».
Αν περίμενε αυτή την σπουδαία νίκη-πρόκριση της Νέας Σαλαμίνας: «Για αν είμαι ειλικρινής όχι. Όχι, γιατί η ΑΕΚ έδειξε πολύ καλά στοιχεία στα προηγούμενα ματς και ερχόταν από ένα πολύ καλό σερί. Όμως, όπως είπα ξανά, η Νέα Σαλαμίνα ήξερε ότι θα είχε την ευκαιρία της και την εκμεταλλεύτηκε».

Θράσος Δημητρίου