Πάντα τα ντέρμπι ΑΕΛΑΠΟΕΛ ή το αντίθετο τραβούν το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου και δεν θα μπορούσε το σημερινό στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ Stadium να αποτελέσει εξαίρεση.
Υπάρχει μεγάλη βαθμολογική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά παρόλα αυτά ένας πρώην προπονητής και των δύο περιμένει ότι θα γίνει ένα καλό ματς χωρίς να μπορεί κανείς να προβλέψει το αποτέλεσμα.
Αναφερόμαστε στον νυν προπονητή της Μπότεβ Πλόβντιβ (ανέλαβε πριν μερικές μέρες) Μπρούνο Μπαλταζάρ ο οποίος κάθισε στον πάγκο και των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού και των γαλαζοκιτρίνων της Λευκωσίας και παρακολουθεί στενά το πρωτάθλημα μας.
Ο Πορτογάλος κόουτς μίλησε στο balla.com.cy για το σημερινό ντέρμπι στην Λεμεσό.
«Περιμένω να γίνει ένα πολύ έντονο παιχνίδι παρά το καλό διάστημα του ΑΠΟΕΛ και το όχι και τόσο καλό της ΑΕΛ. Περιμένω ένα παιχνίδι με έντονα συναισθήματα και απρόβλεπτο αποτέλεσμα. Το ΑΠΟΕΛ το γνωρίζει ότι δεν θα είναι εύκολο κόντρα στην ΑΕΛ, εξάλλου ποτέ για το ΑΠΟΕΛ δεν είναι εύκολο αυτό το ματς  και θα πρέπει να δουλέψει καλά στο γήπεδο για να πάρει τους τρεις βαθμούς και να μείνει στην κορυφή.
Για την ΑΕΛ είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να ανακάμψει και να αποκτήσει την αυτοπεποίθηση που απαιτείται για το υπόλοιπο της σεζόν και στην προσπάθεια που θα κάνει για να προλάβει τα πλέι οφ».
Πως βλέπετε την μάχη εκεί στα ψηλά και αν μπορεί το ΑΠΟΕΛ στο τέλος να κατακτήσει το πρωτάθλημα: «Το ΑΠΟΕΛ είναι πάντα διεκδικητής του τίτλου. Βέβαια υπάρχουν και άλλες δυνατές ομάδες που μπορούν και θα παλέψουν για το πρωτάθλημα όπως η ΑΕΚ και η Πάφος FC αλλά το ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα με νοοτροπία πρωταθλητή και σίγουρα είναι βασικός υποψήφιος για τον τίτλο. Ξέρουμε όλοι ότι στα πλέι οφ όλα μπορούν να συμβούν και περιμένω μια πολύ ανταγωνιστική δεύτερη φάση του πρωταθλήματος καθώς περιμένω ότι οι αποστάσεις θα μείνουν τόσο κοντινές μέχρι τότε».

Χρίστος Χρίστου