Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η FA επικοινώνησε με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας και ενημέρωσε για την τιμωρία που κουβαλάει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με αποτέλεσμα το προγραμματισμένο για σήμερα ντεμπούτο του με την Αλ Νασρ, να… αναβληθεί!
Ο Πορτογάλος σταρ, κουβαλούσε τιμωρία, για το επεισόδιο που είχε με οπαδό της Έβερτον στο Γκούντισον Παρκ, όταν πέταξε το κινητό του φιλάθλου των «ζαχαρωτών», με την FA να του επιβάλει τιμωρία δύο αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο, με την ποινή του Κριστιάνο να ισχύει ακόμη και αν έλυσε την συνεργασία του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Οι ιθύνοντες και οι φίλαθλοι της Αλ Νασρ είναι ιδιαίτερα απογοητευμένοι με την απόφαση της FA, αφού υπήρξε sold out για την αναμέτρηση με την Αλ Ταέ και 28.000 φίλαθλοι ανυπομονούσαν να δουν τον 38χρονο σταρ να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του, με τη νέα του ομάδα.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα πρέπει, πλέον να περιμένει μέχρι τις 21 Ιανουαρίου και την αναμέτρηση της Αλ Νασρ με την Ετιφάκ, προκειμένου να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας!