Ο αθλητικός δικαστής αποφάσισε το ματς ανάμεσα σε Ανόρθωση και Καρμιώτισσα κατοχυρώνεται με 3-0 υπέρ της ομάδας των Πολεμιδιών, ενώ η τιμωρία της Κυρίας επεκτείνεται σε ποινή της διεξαγωγής ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, η απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για ένα εκτός έδρας αγώνα και πρόστιμο. 
Αναλυτικά:

Καταγγελία κατά της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Αμμοχώστου:
(α) για σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας εντός στου σταδίου τα οποία απείλησαν να προκαλέσουν ζημιά σε άτομα εντός του σταδίου και τα οποία προκάλεσαν την οριστική διακοπή του υπό εξέλιξη αγώνα στο 74 λεπτό. Οι οπαδοί της ομάδας που βρίσκονταν το νότιο μέταλλο πίσω από τον τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας έριχναν αντικείμενα, κροτίδες, ράβδους πλαστικούς και σιδερένιους και άλλα αντικείμενα προς τον τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας), κατά παράβαση των άρθρων 4(κβ) και 5 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
(β) για επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί της ομάδας στις κερκίδες (ανατολική και δυτική – υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ τους και προσπαθούσαν να εισχωρήσουν στα boxes του σταδίου) μετά την οριστική διακοπή του αγώνα, κατά παράβαση των άρθρων 4(κβ) και 5 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
(γ) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες και φωτοβολίδες), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
(δ) για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα (ράβδους πλαστικούς και σιδερένιους, μπουκάλια και ποτήρια πλαστικά και καθίσματα), και για πυροδότηση και ρίψη επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες και φωτοβολίδες) στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου πίσω από την νότια κερκίδα πριν την έναρξη του αγώνα και εντός του γηπέδου στην κερκίδα  και στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα και μετά την διακοπή του αγώνα (φωτοβολίδα με πιστόλι και μολότοφ που προκάλεσαν φωτιά στον αγωνιστικό χώρο), κατά παράβαση των άρθρων 10.2(β), 10.2γ(1)(2), 10.2(η) και 10.2 (iστ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Για τις παραπομπές από (α) μέχρι (δ) επιβάλλεται στην Ανόρθωση η ποινή της διεξαγωγής ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, η απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για ένα εκτός έδρας αγώνα και πρόστιμο.

*Διακοπέντας αγώνας Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου – ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών/23.12.2022 (16η Αγωνιστική).
Απόφαση: Ο αγώνας κατακυρώνεται με σκορ 3-0 υπέρ της Καρμιώτισσας.