Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτήν την εβδομάδα (02/01 – 09/01) τα πέντε από τα έννεα αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν πέντε αγώνες.

Η ομάδα ποδοσφαίρου υποδέχεται τη Δόξα για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο στο ΓΣΠ και θα αρχίσει στις 17:00.

Η ομάδα καλαθόσφαιρας υποδέχεται σήμερα την ΕΝΠ για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Αίθουσα Αγίου Δομετίου και θα αρχίσει στις 19:00.

Η ομάδα φούτσαλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΑΠΟΕΛ για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο Λευκοθέο και θα αρχίσει στις 19:00.

Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών έχει εκτός έδρας υποχρέωση, καθώς τη Δευτέρα (09/01) αντιμετωπίζει την ΕΝΠ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο Παραλιμνίου και θα αρχίσει στις 20:00.

Η ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών υποδέχεται την Καρμιώτισσα Χρυσομηλιά για την 13η αγωνιστικη του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή στο γήπεδο του Οθέλλου Αθηένου και θα αρχίσει στις 11:00.