Η μετακίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ ολοκληρώθηκε και τα οικονομικά δεδομένα του deal καθιστούν τον Πορτογάλο κατά μισό δισεκατομμύριο πιο πλούσιο για τα επόμενα 2,5 χρόνια.
Ωστόσο, αυτά δεν είναι τα μοναδικά χρήματα που θα βγουν από τα ταμεία των Σαουδαράβων γι’ αυτήν τη μεταγραφή. Σύμφωνα με την A Bola, ένα μεγάλο ποσό θα καταλήξει στον τραπεζικό λογαριασμό του ανθρώπου που εργάστηκε για να γίνει αυτή η μεταγραφή και δεν είναι ο ατζέντης του 37χρονου σούπερ σταρ, Ζόρζε Μέντες.
Οι δύο κουμπάροι δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις το τελευταίο διάστημα
, ειδικά από τη στιγμή που ο Ρονάλντο αποχώρησε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επιχείρησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του χωρίς να απευθυνθεί στον συμπατριώτη του.
Αντιθέτως, υπήρξε ένα πρόσωπο στο οποίο μίλησε και με τον οποίο γνωρίζεται από το 2003, όταν ήταν διευθυντής μάρκετινγκ στη Nike, εξασφαλίζοντάς του χορηγικό συμβόλαιο ύψους 16.000.000 ευρώ, το πρώτο του με τον αμερικανικό κολοσσό. Ο λόγος για τον Ρικάρντο Ρεγκούφε, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια εξελίχθηκε σε φίλο και συνεργάτη του Ρονάλντο σε επίπεδο διαπραγματεύσεων για χορηγίες.
Ο Ρεγκούφε ήταν ο άνθρωπος που εργάστηκε για τη μετακίνηση του Ρονάλντο στη Μέση Ανατολή και αυτός ο οποίος θα πιστωθεί μια τεράστια προμήθεια, η οποία υπολογίζεται σε 30.000.000.