Αποφάσεις Αθλητικού Δικαστή

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:

*Καταγγελία του διαιτητή Δημήτρη Σολωμού κατά του Φώτη Θωμά, λοιπόν προσωπικό της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου που αποβλήθηκε για ανεπαρκή συμπεριφορά στον πάγκο. Μετά το τέλος του αγώνα κατά την είσοδο των διαιτητών στην φυσούνα διαμαρτυρόταν έντονα και συνεχόμενα κατά της διαιτητικής ομάδας στον  αγώνα  Πρωταθλήματος  CYTA Α’ Φάση ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ Παραλιμνίου–ΑΕΛ Λεμεσού/15.12.2022(15η αγωνιστική).
Απόφαση: Αποκλεισμός 2 αγώνες και πρόστιμο

*Καταγγελία του διαιτητή Κωνσταντίνου Φελλά κατά του OBAMA ONDO SALOMON ASUME, ποδοσφαιριστή του Εθνικού Άχνας που αποβλήθηκε για σοβαρό παραβατικό παιχνίδι, χτύπησε στο πρόσωπο με τον αγκώνα αντίπαλο ποδοσφαιριστή σε διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα στον  αγώνα  Πρωταθλήματος  Β’ Κατηγορίας, Α’ Φάση ΜΕΑΠ – ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας /17.12.2022 (13η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία του διαιτητή Γιώργου Α. Γεωργίου κατά του Γιώργου Άσπρου, ποδοσφαιριστή του Κούρη Ερήμης που αποβλήθηκε για βίαιη συμπεριφορά, ενώ η μπάλα δεν ήταν εν πεδία ο ποδοσφαιριστής λάκτισε στα πόδια με βία αντίπαλο ποδοσφαιριστή στον  αγώνα  Πρωταθλήματος  Γ’ Κατηγορίας – Α’ Φάση ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου – Κούρης Ερήμης/17.12.2022 (12η αγωνιστική).
Απόφαση: Αποκλεισμός 2 αγώνες και πρόστιμο

*Καταγγελία του διαιτητή Ανδρέα Β. Αργυρού κατά του Κυριάκου Μιχαήλου, ποδοσφαιριστή του ΠΟ Ορμήδειας που αποβλήθηκε γιατί έβρισε αντίπαλο ποδοσφαιριστή  στον  αγώνα  Πρωταθλήματος Νέων Κ-19  Γ’ Κατηγορίας, Α’ Φάση Χαλκάνορας Ιδαλίου – ΠΟ Ορμήδειας/18.12.2022 (11η αγωνιστική).
Απόφαση: Αποκλεισμός 2 αγώνες

*Καταγγελία του διαιτητή Ανδρέα Β. Αργυρού κατά του Μάριου Παουλλή, ποδοσφαιριστή του Χαλκάνορα  που αποβλήθηκε γιατί έβρισε αντίπαλο ποδοσφαιριστή στον  αγώνα  Πρωταθλήματος Νέων Κ-19  Γ’ Κατηγορίας, Α’ Φάση ΧΑΛΚΑΝΟΡΑΣ Ιδαλίου – ΠΟ Ορμήδειας /18.12.2022 (11η αγωνιστική).
Απόφαση: Αποκλεισμός 2 αγώνες

*Καταγγελία του διαιτητή Νικόλα Στ. Νικολάου κατά του Σάββα Βρακά, λοιπό προσωπικό της ΑΕΛ που αποβλήθηκε για είσοδο στον αγωνιστικό χώρο και συμμετοχή στην σύρραξη στον  αγώνα  Πρωταθλήματος FUTSAL Ανδρών, Α’ Φάση ΑΕΛ Λεμεσού – ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας/14.12.2022 (12η αγωνιστική).
Απόφαση: Αποκλεισμός 2 αγώνες και πρόστιμο

*Καταγγελία του διαιτητή Νικόλα Στ. Νικολάου κατά του Γιώργου Κλεοβούλου, λοιπό προσωπικό της ΑΕΛ που αποβλήθηκε για είσοδο στον αγωνιστικό χώρο και συμμετοχή στην σύρραξη στον  αγώνα  Πρωταθλήματος FUTSAL Ανδρών, Α’ Φάση ΑΕΛ Λεμεσού – ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας/14.12.2022 (12η αγωνιστική).
Απόφαση: Αποκλεισμός 2 αγώνες και πρόστιμο

*Καταγγελία του διαιτητή Νικόλα Στ. Νικολάου κατά του MANTELLI RENAN ROBERTO, ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας που αποβλήθηκε για απρεπή χειρονομία προς την κερκίδα της ΑΕΛ στον  αγώνα  Πρωταθλήματος FUTSAL Ανδρών, Α’ Φάση ΑΕΛ Λεμεσού – ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας/14.12.2022 (12η αγωνιστική).
Απόφαση: Αποκλεισμός 2 αγώνες και πρόστιμο

*Καταγγελία του διαιτητή Νικόλα Στ. Νικολάου κατά του Σύλβιο Μούλλερ, προπονητή τερματοφυλάκων της Ομόνοιας που αποβλήθηκε για είσοδο στον αγωνιστικό χώρο και συμμετοχή στην σύρραξη στον  αγώνα  Πρωταθλήματος FUTSAL Ανδρών, Α’ Φάση ΑΕΛ Λεμεσού – ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας/14.12.2022 (12η αγωνιστική).
Απόφαση: Αποκλεισμός 2 αγώνες και πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του Απόλλωνα λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2022-2023 στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA, Α’ Φάση ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού – ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς/15.12.2022 (15η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

Καταγγελία κατά της ΑΕΛ Λεμεσού:
(α) για κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών (μπύρες και ζιβανία) από οπαδούς της ομάδας στην Ανατολική κερκίδα κατά την διάρκεια του αγώνα,  κατά παράβαση του άρθρου 7 του Κεφ. VII της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA  2022/2023 και του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο

(β) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2022-2023
Απόφαση: Πρόστιμο
στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ Παραλιμνίου–ΑΕΛ Λεμεσού/15.12.2022(15η αγωνιστική).

Καταγγελία κατά του ΑΕΚ Λάρνακας:
(α) για κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών (μπύρες) από οπαδούς της ομάδας κατά την διάρκεια του αγώνα,  κατά παράβαση του άρθρου 7 του Κεφ. VII της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA  2022/2023 και του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο

(β) για φτύσιμο από οπαδούς της ομάδας κατά την διάρκεια του αγώνα (84 λεπτό)  που είχε στόχο των προπονητή της αντίπαλης ομάδας, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(στ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο

(γ) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2022-2023.  Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο  έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο  ποδοσφαιριστών  της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο

στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση ΑΕΚ Λάρνακας – ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας/16.12.2022 (15η αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά της Ομόνοιας Λευκωσίας  για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό κατά την διάρκεια του αγώνα (80 λεπτό), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’  Φάση ΑΕΚ Λάρνακας – ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας/16.12.2022 (15η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά Πάφος FC λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2022-2023 στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών – ΠΑΦΟΣ FC/19.12.2022 (15η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του Άρη λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2022-2023 στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA, Α’ Φάση ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λευκωσίας – ΑΡΗΣ Λεμεσού/16.12.2022 (15η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ για κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών (ζιβανία) από οπαδούς της ομάδας στην Νότια κερκίδα κατά την διάρκεια του αγώνα,  κατά παράβαση του άρθρου 7 του Κεφ. VII της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA  2022/2023 και του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας – ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου/17.12.2022 (15η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά της Ανόρθωσης γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας – ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου/17.12.2022 (15η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του σωματείου ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας Α’ Φάση ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου–ΠΑΕΕΚ Κερύνειας/17.12.2022 (13η αγωνιστική)
-γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο

-για φτύσιμο από οπαδούς της ομάδας κατά την διάρκεια του αγώνα (78 λεπτό)  που είχε στόχο τον Β βοηθό διαιτητή του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(στ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο

-για επεισόδια που προκάλεσαν ποδοσφαιριστές και παράγοντες της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα που είχαν στόχο την διαιτητική ομάδα και τον παρατηρητή διαιτησίας του αγώνα (τους επιτέθηκαν λεκτικά τους ύβριζαν και τους απειλούσαν) κατά παράβαση του άρθρου 4(κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του Αντρέα Σάββα, έφορος ποδοσφαίρου του σωματείου ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 29ης Μαΐου για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε μετά το τέλος του αγώνα  προς τους διαιτητές του αγώνα (τους πρόσβαλε) και εξαγριωμένος κατευθύνθηκε με άγριες διαθέσεις και χτυπούσε έντονα την πόρτα των αποδυτηρίων της φιλοξενούμενης ομάδας κατά παράβαση των άρθρων 4(γ) και 9(ια) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας Ομόνοια 29Μ – ΠΑΕΕΚ/17.12.2022 (13η αγωνιστική).
Απόφαση: Αποκλεισμός 2 αγώνες και πρόστιμο

*Καταγγελία κατά της Αναγέννησης Δερύνειας στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας Α’ Φάση ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δερύνειας – FC KRASAVA ΕΝΥ ΔΙΓΕΝΗΣ Ύψωνα/17.12.2022 (13η αγωνιστική).
-γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο

-για επεισόδιο που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας με οπαδούς της αντίπαλης ομάδας στην κερκίδα πριν την λήξη του Α ημίχρονου  που δημιούργησε για 2 λεπτά αναταραχή στην κερκίδα και στον αγωνιστικό χώρο (υπήρξε ανταλλαγή ύβρεων και χειρονομιών μεταξύ τους) κατά παράβαση του άρθρου 4(κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του Αδάμου Αδάμου, άλλο προσωπικό της Αναγέννησης Δερύνειας  για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε προς τον προπονητή  της αντίπαλης ομάδας (διαπληκτίστηκε έντονα μαζί του) στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του αγώνα  κατά παράβαση των άρθρων 4(γ)  των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας Αναγέννηση Δερύνειας – FC Krasava ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα/17.12.2022 (13η αγωνιστική).
Απόφαση: Αποκλεισμός από ένα αγώνα και πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του σωματείου FC KRASAVA ΕΝΥ ΔΙΓΕΝΗΣ Ύψωνα για επεισόδιο που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας με οπαδούς της αντίπαλης ομάδας στην κερκίδα πριν την λήξη του Α ημίχρονου  που δημιούργησε για 2 λεπτά αναταραχή στην κερκίδα και στον αγωνιστικό χώρο (υπήρξε ανταλλαγή ύβρεων και χειρονομιών μεταξύ τους) κατά παράβαση του άρθρου 4(κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον  αγώνα  Πρωταθλήματος  Β’  Κατηγορίας Α’   Φάση ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δερύνειας – FC KRASAVA ΕΝΥ ΔΙΓΕΝΗΣ Ύψωνα/17.12.2022 (13η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του Νίκου Παναγιώτου προπονητή του σωματείου FC KRASAVA ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε προς παράγοντα της αντίπαλης ομάδας (διαπληκτίστηκε έντονα μαζί του) στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του αγώνα και για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε προς οπαδούς της αντίπαλης ομάδας κατά την αποχώρηση του από το αγωνιστικό χώρο (διαπληκτίστηκε έντονα μαζί τους) κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον  αγώνα  Πρωταθλήματος  Β’  Κατηγορίας Α’   Φάση ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δερύνειας – FC KRASAVA ΕΝΥ ΔΙΓΕΝΗΣ Ύψωνα/17.12.2022 (13η αγωνιστική).
Απόφαση: Αποκλεισμός  από ένα αγώνα και πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του Εθνικού Άχνας γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας – Α’ Φάση ΜΕΑΠ – ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας/17.12.2022 (13η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του Δημήτρη Μακρή Προέδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Αραδίππου στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’  Κατηγορίας  –  Α’ Φάση ΟΜΟΝΟΙΑ Αραδίππου–ΠΕΓΕΙΑ 2014/17.12.2022(13η αγωνιστική) για είσοδο στα αποδυτήρια των διαιτητών κατά την διάρκεια του ημίχρονου  κατά παράβαση του άρθρου 23 του Κεφ. IX της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας περιόδου 2022-2023
Απόφαση: Αποκλεισμός από ένα αγώνα και πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του Αντώνη Κυριάκου Αντιπροέδρου της Ομόνοιας Αραδίππου για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε στο χώρο των αποδυτηρίων στην διάρκεια του ημιχρόνου προς τον προπονητή και τον βοηθό προπονητή της αντίπαλης ομάδας (ήρθε σε έντονη λεκτική αντιπαράθεση μαζί τους) κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) τον Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας Ομόνοια Αραδίππου – Πέγεια / 17.12.2022 (13η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

Καταγγελία κατά:
(α) του ΝΙΚΟΛΑ ΜΑΡΤΙΔΗ προπονητή της Πέγειας για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε στο χώρο των αποδυτηρίων στην διάρκεια του ημιχρόνου προς τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της αντίπαλης ομάδας  (ήρθε σε έντονη λεκτική αντιπαράθεση μαζί τους) κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) τον Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο

(β) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΟΚΚΟΝΗ βοηθού προπονητή της Πέγειας για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε στο χώρο των αποδυτηρίων στην διάρκεια του ημιχρόνου προς τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο τον αντίπαλης ομάδας (ήρθε σε έντονη λεκτική αντιπαράθεση μαζί τους) κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) τον Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο

στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας – Α’ Φάση ΟΜΟΝΟΙΑ Αραδίπου–ΠΕΓΕΙΑ 2014/17.12.2022 (13η αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά του ΠΟ Ξυλοτύμπου γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας – Α’ Φάση ΠΟ Ξυλοτύμπου 2006 – ΑΕΖ Ζακακίου/17.12.2022 (13η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά της ΑΕΠ Πολεμιδιών γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας – Α’ Φάση ΑΕΠ Πολεμιδιών – ΕΘΝΙΚΟΣ Άσσιας/17.12.2022 (12η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά της Ανόρθωσης για επεισόδιο που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας με οπαδούς της αντίπαλης ομάδας στην κερκίδα μετά το τέλος του αγώνα  που δημιούργησε αναταραχή στην κερκίδα (υπήρξε ένταση μεταξύ τους) κατά παράβαση του άρθρου 4(κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Cablenet ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου – ΑΕΛ Λεμεσού/17.12.2022 (12η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά της ΑΕΛ για επεισόδιο που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας με οπαδούς της αντίπαλης ομάδας στην κερκίδα μετά το τέλος του αγώνα  που δημιούργησε αναταραχή στην κερκίδα (υπήρξε ένταση μεταξύ τους) κατά παράβαση του άρθρου 4(κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Cablenet ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου – ΑΕΛ Λεμεσού/17.12.2022 (12η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του Μιχάλη Κυριάκου, τερματοφύλακα της ΑΕΛ για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε μετά το τέλος του αγώνα (άνοιξε την πόρτα που ενώνει τον αγωνιστικό χώρο με την κερκίδα, ανέβηκε στην κερκίδα και προσπάθησε να εμπλακεί στο επεισόδιο  που δημιουργήθηκε μεταξύ των φιλάθλων) κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Cablenet ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου – ΑΕΛ Λεμεσού/17.12.2022 (12η αγωνιστική).
Απόφαση: Αποκλεισμός 2 αγώνες και πρόστιμο

*Μη διεξαχθείς αγώνας Πρωταθλήματος  Νέων Κ-19 Β’ Κατηγορίας  ΠΑΕΕΚ Κερύνειας – ΑΛΚΗ Ορόκλινης/18.12.2022 (11η αγωνιστική).
Απόφαση: Κατακυρώθηκε με 3-0 υπέρ της ΠΑΕΕΚ, πρόστιμο στην Αλκή

*Καταγγελία κατά του ΧΑΛΚΑΝΟΡΑ γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Γ’ Κατηγορίας ΧΑΛΚΑΝΟΡΑΣ Ιδαλίου – ΠΟ Ορμήδειας/18.12.2022 (11η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Μη διεξαχθείς αγώνας Πρωταθλήματος  Νέων Κ-19 Γ’ Κατηγορίας  ΕΛΗΑ Λυθροδόντα- ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς/18.12.2022 (11η αγωνιστική).
Απόφαση: Κατακυρώθηκε με 3-0 υπέρ της Εληάς, πρόστιμο στην ΑΠΕΠ

*Μη  διεξαχθείς   αγώνας  Πρωταθλήματος   Παίδων  Κ-17  ΑΣΙΛ Λύσης – ΑΕΖ/18.12.2022 (10η αγωνιστική).
Απόφαση: Κατακυρώθηκε με 3-0 υπέρ του ΑΣΙΛ, πρόστιμο στην ΑΕΖ

*Μη   διεξαχθείς  αγώνας  Πρωταθλήματος  Παίδων  Κ-16  ΠΟ Ξυλοτύμπου 2006 – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού /18.12.2022 (10η αγωνιστική).
Απόφαση: Κατακυρώθηκε με 3-0 υπέρ του Απόλλωνα, πρόστιμο στην Ξυλοτύμπου

Καταγγελία κατά της ΑΕΛ Λεμεσού:
(α) για είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 10.2(α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο

(β) για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 10.2 (β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο

(γ) για επεισόδια που προκάλεσαν παράγοντες της  ομάδας με παράγοντες της αντίπαλης ομάδας κατά την διάρκεια του αγώνα εντός του αγωνιστικού χώρου που δημιούργησαν αναταραχή στον αγωνιστικό χώρο και προκάλεσαν την διακοπή του αγώνα κατά 30 λεπτά (εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο ήρθαν σε αντιπαράθεση μεταξύ τους και δημιουργήθηκε σύρραξη) κατά παράβαση του άρθρου 4(κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Διεξαγωγή 1 αγώνα χωρίς φιλάθλους και πρόστιμο

(δ) για προσωρινή διακοπή του αγώνα κατά 30 λεπτά που προκάλεσαν οπαδοί και παράγοντες της ομάδας με την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο κατά παράβαση του άρθρου 10.2(ια) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο

στον αγώνα Πρωταθλήματος FUTSAL Ανδρών Α’ Φάση ΑΕΛ Λεμεσού – ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας/14.12.2022 (12η αγωνιστική).

Καταγγελία κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας:
(α) γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο

(β) για επεισόδια που προκάλεσαν παράγοντες της  ομάδας με παράγοντες της αντίπαλης ομάδας κατά την διάρκεια του αγώνα εντός του αγωνιστικού χώρου που δημιούργησαν αναταραχή στον αγωνιστικό χώρο και προκάλεσαν την διακοπή του αγώνα κατά 30 λεπτά (εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο ήρθαν σε αντιπαράθεση μεταξύ τους και δημιουργήθηκε σύρραξη) κατά παράβαση του άρθρου 4(κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο

στον αγώνα Πρωταθλήματος FUTSAL Ανδρών Α’ Φάση ΑΕΛ Λεμεσού – ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας/15.12.2022 (12η αγωνιστική).

*Ο αγώνας που διακόπηκε για το Πρωτάθλημα Γυναικών μεταξύ των ομάδων ΑΡΗΣ Λεμεσού – PAFOS GEROSKIPOU FC LADIES/18.12.2022 (12η αγωνιστική).
Απόφαση: Κατακυρώθηκε με 4-0 υπέρ του Άρη

*Καταγγελία κατά του BERG HENNING STILLE, προπονητή ΠΑΦΟΣ FC αναφορικά με δηλώσεις που προέβη στις 19.12.2022 στην  Συνέντευξη  Τύπου  αναφορικά με την διαιτησία και το VAR για τον αγώνα ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών – ΠΑΦΟΣ FC  ημερομηνίας 19/12/2022 που:

Α. θίγουν ή μειώνουν το κύρος της διαιτησίας και/ή συγκεκριμένης διαιτησίας και/ή συγκεκριμένου διαιτητή και/ή θίγουν ή μειώνουν την αξιοπρέπεια και/ή την προσωπικότητα διαιτητή και/ή άπτονται διαιτησίας που πρόκειται να γίνει η διαιτητή που έχει ορισθεί για να διαιτητεύσει αγώνα και/ή άπτονται φάσεων αγώνα και/ή αποφάσεων του διαιτητή σε συγκεκριμένες φάσεις αγώνα και/ή αγώνα που διεξήλθε στο παρελθόν και/ή δηλώσεις που προτρέπουν την Επιτροπή Διαιτησίας και/ή τον  Διευθυντή για να προβεί σε συγκεκριμένες ενέργειες, αναφορικά με διαιτησία αγώνα ή θίγουν ή μειώνουν το κύρος των παρατηρητών και/ή συγκεκριμένου παρατηρητή και/ή θίγουν ή μειώνουν την αξιοπρέπεια και/ή την προσωπικότητα παρατηρητή και/ή άπτονται της βαθμολογίας που ο παρατηρητής και/ή γενικά του Φύλλου Αγώνα που συντάσσει ο παρατηρητής για συγκεκριμένο αγώνα, ή θίγουν ή μειώνουν το κύρος των μελών της Επιτροπής Διαιτησίας και/ή άπτονται του έργου της Επιτροπής Διαιτησίας και/ή του Διευθυντή της.

Β. θίγουν ή μειώνουν την αξιοπρέπεια, την προσωπικότητα και/ή το κύρος οποιουδήποτε ατόμου που ενέχεται στο άθλημα του ποδοσφαίρου, αξιωματούχου ή μέλους σωματείου, αξιωματούχου, ή μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ και/ή θίγουν ή μειώνουν οπαδούς οποιασδήποτε ομάδας που συμμετέχει στο Πρωτάθλημα, αφορούν διαιτησία που πρόκειται να γίνει ή διαιτητή που έχει ορισθεί για να διαιτητεύσει αγώνα που έπεται των δηλώσεων.

Γ. είναι εκτός των πλαισίων της αθλητοπρέπειας και/ή του τιμίου παιχνιδιού και/ή που μπορεί να συμβάλουν σε δυσπιστία κατά του αθλήματος και/ή λειτουργών του αθλήματος και/ή που μπορεί να συμβάλουν και/ή να υποκινήσουν αντιαθλητικές ενέργειες και/ή που γελοιοποιούν το άθλημα ή άτομα που ενέχονται στο άθλημα και/ή που είναι μειωτικές για το άθλημα ή μειωτικές για άτομα που ενέχονται στο άθλημα με οποιοδήποτε τρόπο και/ή που είναι σαρκαστικές για το άθλημα και/ή άτομα που ενέχονται σε αυτό κατά παράβαση του άρθρου 2 και όπως τούτα ορίζονται στο άρθρο 4(ιστ)(i), (ii) και (iii) και του άρθρου 9(ιε) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ και του άρθρου 7 Κεφάλαιο ΧΧ Προκήρυξη Πρωταθλήματος CYTA 2022-2023.
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του  Χάρη Θεοχάρους Γενικού Διευθυντή ΠΑΦΟΣ FC αναφορικά με δηλώσεις που προέβη στις 19.12.2022 στο CABLENET και στις 20.12.2022 στο SPORT FM αναφορικά με την διαιτησία και το VAR για τον αγώνα ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών – ΠΑΦΟΣ FC  ημερομηνίας 19/12/2022 που:

Α. θίγουν ή μειώνουν το κύρος της διαιτησίας και/ή συγκεκριμένης διαιτησίας και/ή συγκεκριμένου διαιτητή και/ή θίγουν ή μειώνουν την αξιοπρέπεια και/ή την προσωπικότητα διαιτητή και/ή άπτονται διαιτησίας που πρόκειται να γίνει η διαιτητή που έχει ορισθεί για να διαιτητεύσει αγώνα και/ή άπτονται φάσεων αγώνα και/ή αποφάσεων του διαιτητή σε συγκεκριμένες φάσεις αγώνα και/ή αγώνα που διεξήλθε στο παρελθόν και/ή δηλώσεις που προτρέπουν την Επιτροπή Διαιτησίας και/ή τον  Διευθυντή για να προβεί σε συγκεκριμένες ενέργειες, αναφορικά με διαιτησία αγώνα ή θίγουν ή μειώνουν το κύρος των παρατηρητών και/ή συγκεκριμένου παρατηρητή και/ή θίγουν ή μειώνουν την αξιοπρέπεια και/ή την προσωπικότητα παρατηρητή και/ή άπτονται της βαθμολογίας που ο παρατηρητής και/ή γενικά του Φύλλου Αγώνα που συντάσσει ο παρατηρητής για συγκεκριμένο αγώνα, ή θίγουν ή μειώνουν το κύρος των μελών της Επιτροπής Διαιτησίας και/ή άπτονται του έργου της Επιτροπής Διαιτησίας και/ή του Διευθυντή της.

Β. θίγουν ή μειώνουν την αξιοπρέπεια, την προσωπικότητα και/ή το κύρος οποιουδήποτε ατόμου που ενέχεται στο άθλημα του ποδοσφαίρου, αξιωματούχου ή μέλους σωματείου, αξιωματούχου, ή μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ και/ή θίγουν ή μειώνουν οπαδούς οποιασδήποτε ομάδας που συμμετέχει στο Πρωτάθλημα, αφορούν διαιτησία που πρόκειται να γίνει ή διαιτητή που έχει ορισθεί για να διαιτητεύσει αγώνα που έπεται των δηλώσεων.

Γ. είναι εκτός των πλαισίων της αθλητοπρέπειας και/ή του τιμίου παιχνιδιού και/ή που μπορεί να συμβάλουν σε δυσπιστία κατά του αθλήματος και/ή λειτουργών του αθλήματος και/ή που μπορεί να συμβάλουν και/ή να υποκινήσουν αντιαθλητικές ενέργειες και/ή που γελοιοποιούν το άθλημα ή άτομα που ενέχονται στο άθλημα και/ή που είναι μειωτικές για το άθλημα ή μειωτικές για άτομα που ενέχονται στο άθλημα με οποιοδήποτε τρόπο και/ή που είναι σαρκαστικές για το άθλημα και/ή άτομα που ενέχονται σε αυτό κατά παράβαση του άρθρου 2 και όπως τούτα ορίζονται στο άρθρο 4(ιστ)(i), (ii) και (iii) και του άρθρου 9(ιε) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ και του άρθρου 7 Κεφάλαιο ΧΧ Προκήρυξη Πρωταθλήματος CYTA 2022-2023.
Απόφαση: Πρόστιμο

Καταγγελία κατά:
(α) του Χαλκάνορα Ιδαλίου ότι κατά παράβαση της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας περιόδου 2022-2023, της Προκήρυξης Νέων & Παίδων περιόδου 2022-2023 και κατά παράβαση του άρθρου 9 (θ) (i) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Γ’ Κατηγορίας ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δερύνειας – ΧΑΛΚΑΝΟΡΑΣ Ιδαλίου/11.12.2022 (10η αγωνιστική) χρησιμοποίησε αντικανονικά τον ποδοσφαιριστή Λέανδρο Θεοδότου και συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής χωρίς να είναι εγγεγραμμένος στο φύλλο αγώνος αγωνίστηκε στον πιο πάνω αγώνα με την ταυτότητα του ποδοσφαιριστή Ιωάννη Κόσιη που ήταν εγγεγραμμένος στο φύλλο αγώνος
Απόφαση: Πρόστιμο

(β) του ποδοσφαιριστή Λέανδρου Θεοδότου ότι έλαβε μέρος αντικανονικά στον αγώνα Πρωταθλήματος  Νέων  Κ-19  Γ’  Κατηγορίας ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δερύνειας – ΧΑΛΚΑΝΟΡΑΣ Ιδαλίου και συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής χωρίς να είναι εγγεγραμμένος στο φύλλο αγώνος αγωνίστηκε στον πιο πάνω αγώνα με την ταυτότητα του ποδοσφαιριστή Ιωάννη Κόσιη που ήταν εγγεγραμμένος στο φύλλο αγώνος ενώ δεν εδικαιούτο να αγωνισθεί αφού ο ποδοσφαιριστής ήταν τιμωρημένος με κίτρινες κάρτες
Απόφαση: Αποκλεισμός 3 αγώνες

(γ) του προπονητή Ανδρέα Μωυσή που επέτρεψε και/ή χρησιμοποίησε τον ποδοσφαιριστή Λέανδρο Θεοδότου και συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής χωρίς να είναι εγγεγραμμένος στο φύλλο αγώνος αγωνίστηκε στον πιο πάνω αγώνα με την ταυτότητα του ποδοσφαιριστή Ιωάννη Κόσιη που ήταν εγγεγραμμένος στο φύλλο αγώνος
Απόφαση: Αποκλεισμός 4 αγώνες και πρόστιμο

στον αγώνα Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Γ’ Κατηγορίας ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δερύνειας – ΧΑΛΚΑΝΟΡΑΣ Ιδαλίου/11.12.2022 (10η αγωνιστική)

*Ο  αγώνας  Πρωταθλήματος  Νέων  Κ-19  Γ’  Κατηγορίας  Αναγέννηση Δερύνειας – Χαλκάνορας /11.12.2022 (10η αγωνιστική) για την τύχη του.
Απόφαση: Κατακυρώθηκε με 3-0 υπέρ της Αναγέννησης

*Καταγγελία κατά της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς γιατί παρέλειψε να πληρώσει χρηματική ποινή €300= που επιβλήθηκε στο σωματείο στις 09.11.2022 από την Δικαστική Επιτροπή στον αγώνα Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Γ’ Κατηγορίας περιόδου 2022-2023 ΑΠΟΝΑ Ανάγυιας – ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς/30.10.2022 (5η αγωνιστική) αν και παρήλθαν 30 μέρες κατά παράβαση του άρθρου 17 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Αφαίρεση τριών βαθμών, εκτός αν το πρόστιμο πληρωθεί εντός 30 ημερών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Sponsored by Bank of Cyprus

Εκνευρισμός στον Απόλλωνα: Δεν αποδέχονται την παραπομπή Ουάρντα!

Μεγάλος είναι ο εκνευρισμός στον Απόλλωνα μετά και την...

ΠΟΥΛΛΑΪΔΗΣ-ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Η επιστροφή του μεγαλομετόχου στην Κύπρο θα καθορίσει και...

Στον τελικό Κυπέλλου η Ομόνοια!

Η Ομόνοια νίκησε και στην ρεβάνς τον Παφιακό. Οι πράσινοι...

Ανθεκτικό το τραπεζικό σύστημα – Συνάντηση ΠτΔ – Κεντρικού Τραπεζίτη

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, τη Δευτέρα ο κ....

Οι πρώτοι… και οι τελευταίοι σε λεπτά συμμετοχής!

Η ΑΕΛ επέστρεψε στις νίκες στο παιχνίδι με την...

Ο Ρικ Πιτίνο βρήκε την επόμενη δουλειά του…

Στα 70 του χρόνια, ο Ρικ Πιτίνο όχι μόνο...

Αυξήθηκαν οι… μνηστήρες για τον ΤΙΤΛΟ! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ)

Με εντυπωσιακό τρόπο για τον Άρη και εφιαλτικό για...

Επιβίωσε η κυβέρνηση Μακρόν: Απορρίφθηκαν και οι δύο προτάσεις μομφής

Η κυβέρνηση του Εμανουέλ Μακρόν επιβίωσε πολιτικά τη Δευτέρα,...

VLADIMIR-ΑΡΗΣ

Περήφανος και δικαιωμένος ο ιδιοκτήτης του Άρη Λεμεσού. Ο...

Η επιστροφή Πουλλαΐδη φέρνει εξελίξεις…

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Ανδρέας Σάντης επέστρεψε το βράδυ...

Ο Αντόνε… δεν παρασύρεται, ο Ρομπέρζ θα είναι βασικός!

Δεν πλήρωσε ούτε με έναν βαθμό την απουσία του...

ΣΤΟ +4…ΑΛΛΑ;

Αύξησε τη διαφορά από τη 2η θέση η ομάδα...

Σαρώνει στο Κατάρ η Ακαδημία της Ομόνοιας… (ΦΩΤΟΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο από την παρουσία της...

ΑΠΟΕΛ: Χωρίς νίκη, αυξάνει τη διαφορά!

Σαν…βάλσαμο στην απογοήτευση για την αδυναμία που έδειξε η...

ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ-ΑΕΚ

Ανώμαλη όντως η προσγείωση της ομάδα από την Ευρώπη...

Δικαιούνται να ονειρεύονται ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Αφού και οι υπόλοιποι θέλουν πρωτάθλημα, δικαιούται να ονειρεύεται...

Ο Γιώργος Θεοφάνους συνέβαλε στη νίκη της Ομόνοιας επί της Aspire στο Κατάρ! (ΦΩΤΟΣ)

Σε διεθνές τουρνουά στην Ντόχα του Κατάρ συμμετέχουν οι...

«Απολογούμαστε στον κόσμο, όλα πήγαν λάθος…»

Μετά την βαριά ήττα από τον Άρη, ο εκπρόσωπος...

«Έδειξα βίντεο στους παίκτες με το παιχνίδι στη Λάρνακα… και είδατε τι έγινε»

Μετά την μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ, ο προπονητής...

ΔΗΣΥ:Στις 6 Μαΐου οι εκλογές για την υπόλοιπη ηγεσία

  Το Σάββατο 6 Μαΐου θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές...

ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ…

Αυτός είναι ο Σπιλέφσκι. Κόντρα στην κριτική που του...

ΑΜΑΝ ΔΗΛΩΣΗ!

«Αν μπορούσα θα έβγαζα και τον εαυτό μου από...

ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΗΚΩΝΟΥΝ…

Αν κάνουν 8 νίκες (οι δύο πάνω στο ΑΠΟΕΛ)...

«Αν μπορούσα θα έβγαζα και τους 11 και τον εαυτό μου από το γήπεδο»

Μετά την βαριά ήττα από τον Άρη, ο προπονητής...

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΡΗ…

Ξέσπασε και το δίδυμο του γραφείου τύπου. Κώστας και...

ΒΙΝΤΕΟ BALLA: Ντελμίρο… οργανωτής και ξέσπασμα ΑΡΕΙΑΝΩΝ!

Ο Άρης ήταν από... άλλο πλανήτη, σκόρπισε την ΑΕΚ...

«Δεν ξέρω τι να πω…»

Έκδηλα απογοητευμένος ο Χοσέ Λουίς Όλτρα δήλωσε μετά τη...

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚ;

Άλλο μία φυσιολογική ήττα και αλλιώς μία συντριβή με...

Ο ΣΟΥΠΕΡ Άρης διέλυσε την ΑΕΚ! (ΦΩΤΟΣ-BΙΝΤΕΟ)

Τεράστια νίκη για τον Άρης το παιχνίδι με το...

SUPER TEAM…

Αυτή είναι η σωστή λέξη για την ομάδα που...

ΒΙΝΤΕΟ: Η κούρσα του Μπαμπίκα και το 3-0!

Με τρίτο γκολ ο Άρης... καθαρίζει το ματς με...

ΜΗΔΕΝ ΣΤΑ ΤΡΙΑ!

Αυτός είναι ο απολογισμός της ΑΕΚ του Χοσέ Λουίς...

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από το ξεκίνημα της Εθνικής…

Την προετοιμασία της για τον αγώνα με την Σκωτία...

ΠΑΛΙ…ΜΑΣΤΡΟΣ!

Επέστρεψε για καλά ο μάστρος-Σπιλέφσκι και πλέον δικαιούται να...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!

Γιατί όχι δηλαδή. Παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο οι παίκτες...

ΤΙΜΟΥΡ: «Δεν μπορούμε να τους καλέσουμε όλους, θετικό που είναι στεναχωρημένοι»

Δηλώσεις για τον επερχόμενο αγώνα της Εθνικής μας με...

Κούσουλος… 21 μήνες μετά!

Ο Γιάννος Κούσουλος επέστρεψε στην Εθνική Ανδρών μετά από...

ΒΙΝΤΕΟ: Ασίστ Κακόριν, τελείωμα Γκομίς… και 2-0 ο Άρης!

Στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, ο...

Το ξέσπασμα του κόουτς της Ομόνοιας 29Μ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ομόνοια 29ης Μαίου πέτυχε την πιο σημαντική νίκη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Γουέστ Χαμ κάνει delete όσους έδειχναν την τούρκικη σημαία!

Μερίδα οπαδών της Γουέστ Χαμ λίγο πριν το τέλος...

Εξέλιξη με Γκεόργκι Κοσταντίνοφ…

Στο ΑΠΟΕΛ έχουν προβεί σε όλες τις ενέργειες για...

ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΓΚΟΛΑΡΑ: Ο Κριστιάνο σκόραρε… από το σπίτι του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα απίθανο γκολ σπάνιας ομορφιάς πέτυχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο,...

Παίρνουν σειρά Γουαρίς και Νινγκά… (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

Ο Πάντσεον ήταν ο πρώτος που άνοιξε την πόρτα...

«Αυτό που βιώσαμε, να το ζήσει και ο χειρότερος μου εχθρός…»

Ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια από το μέλος του δ.σ....

«ΑΕΚ φέρε το πρωτάθλημα» από τα…νησιά Φίτζι!

Η τρέλα των ΑΕΚτζήδων φέτος δεν πήγε (μόνο) σε...

ΑΜΑΝ ευκαιρία για την Ομόνοια 29Μ.! (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ)

Με μια σημαντική αναμέτρηση συνεχίζεται σήμερα η 10η αγωνιστική...

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Σπουδαία νίκη και φουλ για άνοδο η Ομόνοια 29Μ! (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Με γκολ του Αρτεμίου το 79', Oμόνοια 29ης Μαΐου...

ΦΕΥΓΕΙ Ο ΓΟΥΑΡΙΣ…

Στους υποψήφιους για αποχώρηση ( θέμα χρόνου) και ο...

«Εσκέφτηκα να πιάσω τηλέφωνο τον Βέσκο τζιαι να του πω…» (BINTEO)

Ο Κώστας Μαλέκος αποκάλυψε στο 67ο επεισόδιο της εκπομπής...

INSTAGRAM

1,564 Followers
Follow