Ο τερματοφύλακας της Αλμπισελέστε μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Λιονέλ Μέσι και τόνισε ότι όλη η Αργεντινή του δείχνει πλήρη σεβασμό.
Η Αργεντινή είναι μια εκ των δύο διεκδικητριών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και θα κοντραριστεί με τη Γαλλία στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Για τον Λιονέλ Μέσι, όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος, θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι με την εθνική του ομάδα, αλλά όπως δηλώνει ο τερματοφύλακας της Αλμπισελέστε ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να συνεχίζει να αγωνίζεται μέχρι και τα 50 του.
Σε δηλώσεις του στο Footballers Lives, ο Εμιλιάνο Μαρτίνες που επίσης πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με την Αργεντινή, εξήρε τον Λιονέλ Μέσι σαν ποδοσφαιριστή και σαν εν γένει προσωπικότητα και στάθηκε στο σεβασμό που απολαμβάνει ο 35χρονος επιθετικός από όλη την Αργεντινή.
«Για μένα, μπορεί να παίξει μέχρι τα 50. Φαίνεται πολύ καλά. Κάνει τα πράγματα να φαίνονται εύκολα – είναι το πιο δύσκολο πράγμα. Το να παίζω δίπλα του με έχει κάνει σίγουρα καλύτερο ποδοσφαιριστή.
Ήταν σωστό για τον Μέσι να κερδίσει το Copa America. Για τη χώρα είναι ένας ήρωας. Ο κόσμος τον σέβεται περισσότερο από τον Πρόεδρο. Ο κόσμος θα έμενε σπίτι 24 ώρες αν τους το ζητούσε ο Μέσι. Είναι νούμερο «1», εργατικός και πηγή έμπνευσης για όλους», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά δείχνοντας ότι ο Μέσι απολαμβάνει και το σεβασμό των συμπαικτών του!