Η Τετάρτη είναι ημέρα χαράς για την εθνική Αργεντινής, η οποία εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό του Μουντιάλ 2022 και οι παίκτες της απολαμβάνουν ρεπό.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες με φίλους και συγγενείς
Ο Λαουτάρο Μαρτίνες με φίλους και συγγενείς.

Η πλειονότητα εξ αυτών εκμεταλλεύτηκαν την περίσταση και έκαναν ό,τι και πριν από δύο… προκρίσεις, κόντρα στην Αυστραλία, φεύγοντας από το ξενοδοχείο όπου έχουν καταλύσει και κάνοντας βόλτα στο Κατάρ.

Ο Φράνκο Αρμάνι κι η οικογένειά του
Ο Φράνκο Αρμάνι κι η οικογένειά του INSTAGRAM

Μαζί με την οικογένειά τους ή τους φίλους τους, οι διεθνείς ποδοσφαιριστές επισκέφθηκαν διάφορα μέρη, ακόμα και παραλίες, περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές.

Ο Ένσο Φερνάντες με την κόρη του
Ο Ένσο Φερνάντες με την κόρη του.

Εξαίρεση ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος δεν είχε βγει ούτε στο προηγούμενο ρεπό. Ο πρωταγωνιστής της διοργάνωσης φαίνεται πως προτιμά να ξεκουραστεί εντός του ξενοδοχείου και να αποφύγει εξόδους που μόνο στιγμές ηρεμίας δεν θα του προσφέρουν.

Ο Ροντρίγκο ντε Πολ με φίλους του
Ο Ροντρίγκο ντε Πολ με φίλους του.

Την ίδια επιλογή έκαναν και οι Χερόνιμο Ρούλι και Πάουλο Ντιμπάλα, με τον τελευταίο να δέχεται επίσκεψη από την εκρηκτική σύντροφό του, Οριάνα Σαμπατίνι, στο ξενοδοχείο.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα με τη σύντροφό του, Οριάνα Σαμπατίνι
Ο Πάουλο Ντιμπάλα με τη σύντροφό του, Οριάνα Σαμπατίνι.

Το ρεπό ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, όταν οι ποδοσφαιριστές έπρεπε να επιστρέψουν στη βάση τους για το καθιερωμένο δείπνο. Κάθε βράδυ έπειτα από ημέρες αγώνων η αποστολή συγκεντρώνεται και επιδίδεται στο αγαπημένο… σπορ της Αργεντινής, το μπάρμπεκιου, έθιμο που άρχισε έπειτα από τον αγώνα της πρεμιέρας, παρά την ήττα από τη Σαουδική Αραβία.

Ο Ροντρίγκο ντε Πολ με οικογένεια και φίλους
Ο Ροντρίγκο ντε Πολ με οικογένεια και φίλους.
Ο Λεάντρο Παρέδες με τα παιδιά του
Ο Λεάντρο Παρέδες με τα παιδιά του.