Η εκπληκτική πορεία του Ουνάχι στο Μουντάλ με την εθνική του Μαρόκου δεν πέρασε απαρατήρητη από τους ανθρώπους της Λέστερ που σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα προσφέρει… «γη και ύδωρ» για να τον αποκτήσει.
Σύμφωνα με την «L΄equipe» οι «αλεπούδες» είναι έτοιμες να «σπάσουν» τα ταμεία τους, προσφέροντας το ποσό της τάξης των 45 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να αποκτήσουν τον 22χρονο Μαροκινό μέσο της Ανζέ.
Αν η φημολογία ευσταθεί, εξελίξεις αναμένονται μετά το τέλος αυτής της εβδομάδας, με το Μαρόκο να αντιμετωπίζει την Τετάρτη (14/12 21:00) την Γαλλία για τον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο Ουνάχι που έχει άκρως θετική παρουσία στα γήπεδα του Κατάρ είναι από τους σημαντικότερους παίκτες για την ομάδα του Ουαλίντ Ρεγραγκί, γράφοντας ιστορία ως η πρώτη αφρικανική ομάδα που φτάνει ως τους «4» στην ιστορία του θεσμού.
Ο παίκτης αγωνίζεται στην Ανζέ από το καλοκαίρι του 2021 μετρώντας 47 εμφανίσεις με δύο τέρματα και ισάριθμες ασίστ με την αξία του να βρίσκεται στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Το τωρινό συμβόλαιο του «εκπνέει» το καλοκαίρι του 2026.