Πραγματοποιήθηκε στις 13/12/2022 στο οίκημα του Ονήσιλου Λακατάμιας η παρουσίαση των  αποτελεσμάτων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος  Erasmus+, Spaut.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Ταμασσού Ησαίας, η Δήμαρχος Λακατάμιας, Δρ. Φωτούλα Χατζήπαπα, ο Αντιδήμαρχος Μακης Τσουλουπας, ο Βουλευτής της ΕΔΕΚ Αντρέας Αποστόλου, Δημοτικοί σύμβουλοι Λακατάμιας και άλλοι τοπική αξιωματούχοι.
Στο προγραμμα που ξεκίνησε 01/01/2020 και ολοκληρώνεται 31/12/2022 συμμετέχουν ο Ονήσιλος Λακατάμιας, το Πέρα Αθηνών, το Πέρα Κωνσταντινουπόλεως, η εταιρεία OMEGA  από την Ελλάδα , η εταιρεία HABILIS, το LOVAS FOUNDATION, Κυπριακή Εταιρεία Πιστοποίησης,  και το Πανεπιστήμιο Galway από την Ιρλανδία.
Το πρόγραμμα είχε σαν στόχο την εκπαίδευση ατόμων με αυτισμό στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση από πιστοποιημένους εκπαιδευτές.
Η καινοτομία του προγράμματος ήταν η χρήση της τεχνολογίας εικονικής πραγματικότητας (VR) στην εκπαίδευση των ατόμων αυτών.
Από την Κύπρο έλαβαν την πιστοποίηση  7 εκπαιδευτές, ο Αντρεας Τζιαμπος, ο Πόλυς Τζιάμπος, η Χρυσάνθη Χριστούδια, ο Κώστας Χριστούδιας, η Γεωργία Αβρααμ, ο Στυλιανος Γεωργίου και ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου.
Η επιτυχία του προγράμματος βασίστηκε στην συνεισφορά του Συνδέσμου Κυπρου για τα άτομα με Αυτισμό που αγκάλιασαν με θέρμη το πρόγραμμα και συνείσφεραν σε αυτό.
Οι παρευρισκόμενοι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις για την πορεία και την θετική αποδοχή του προγράμματος.
Στόχος είναι να συνεχιστεί το πρόγραμμα και μετά την λήξη του για να μπορέσουν τα άτομα με αυτισμό να ενταχθούν πιο εύκολα στην κοινωνική ζωή του Κράτους.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.