Η εθνική ομάδα της Αργεντινής βρέθηκε στο επίκεντρο αρνητικής κριτικής για τον τρόπο που πανηγύρισαν παίκτες της την πρόκριση επί της Ολλανδίας στον προημιτελικό του Μουντιάλ. Ο Λιονέλ Σκαλόνι στη σημερινή συνέντευξη Τύπου εν όψει του ημιτελικού της Τρίτης θέλησε να υπερασπιστεί τους παίκτες του.

«Η κριτική που δεχόμαστε είναι άδικη. Είμαστε ομάδα που ξέρει να κερδίζει, ξέρει και να χάνει. Χάσαμε από την Σαουδική Αραβία στην πρεμιέρα και δεν είπαμε τίποτα. Πήραμε το Κόπα Αμέρικα και είδατε όλοι τις εικόνες με τον Μέσι και τον Νεϊμάρ. Δεν δέχομαι ότι δεν ξέρουμε να κερδίζουμε. Απλώς υπήρχε μεγάλη ένταση μετά από ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι που κρίθηκε στα πέναλτι», ανέφερε ο προπονητής της Αργεντινής.

Ερωτηθείς αν ο Λιονέλ Μέσι θα συνεχίσει να φορά το εθνόσημο μετά το Μουντιάλ δεν απάντησε με σαφήνεια. «Θα το δούμε αυτό. Αν τα πράγματα πάνε καλά εδώ, θα πάνε για όλους μας καλά. Έχουμε ακόμη δρόμο. Αυτή τη στιγμή επικεντρώνουμε όλη την ενέργεια και την προσοχή μας στο ματς με την Κροατία», τόνισε προσθέτοντας πως «… σε πρώτη φάση και ο Ντε Πολ και ο Ντι Μαρία θα είναι διαθέσιμοι. Περιμένουμε να δούμε και τη σημερινή προπόνηση, αλλά όλοι φαίνονται σε καλή κατάσταση».