Ο Λούκα Μόντριτς μιλώντας στην «El Chiringuito» για τον επερχόμενο ημιτελικό με την Αργεντινή στο πλαίσιο του Μουντιάλ, τόνισε τις ομοιότητες της Ρεάλ Μαδρίτης με την εθνική Κροατίας, αποθεώνοντας μάλιστα τον Λιονέλ Μέσι.

Συγκεκριμένα ο 37χρονος αρχηγός της «Χρβάτσκα» παραλλήλισε την Ρεάλ με την εθνική του ομάδα:

«Θα μπορούσαμε να πούμε πως έχουμε (η εθνική Κροατίας) το ίδιο DNA με την Ρεάλ Μαδρίτης, γιατί πάντα παλεύουμε μέχρι τέλους. Δε τα παρατάμε ποτέ».

Αναφορικά με την «μάχη» απέναντι στον Λιονέλ Μέσι σχολίασε:

«Αυτό που θέλω είναι να παίξω ακόμη έναν ημιτελικό απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, αυτό μόνο και όχι απέναντι σε -αποκλειστικά- έναν παίκτη. Προφανώς ο Λιονέλ Μέσι είναι πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής, ο καλύτερος της Αργεντινής. Θα δυσκολευτούμε αρκετά για να τον σταματήσουμε αλλά είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα και θα δώσουμε ότι έχουμε. Ελπίζω να είναι αρκετό για να φτάσουμε στον τελικό».

Οι δύο αρχηγοί των Αργεντινή και Κροατία κοντράρονται στους «4» του Παγκοσμίου Κυπέλλου αυτή την Τρίτη (13/12 21:00) στο στάδιο «Λουσαΐλ», με περισσότερους από 40.000 λατινοαμερικάνους να ταξιδεύουν στο Κατάρ για την ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι.