Καλεσμένος στην εκπομπή TOTAL GREEN ήταν ο Ανδρόνικος Κακουλλής, ο οποίος μίλησε για τη θέση που βρίσκεται η Ομόνοια και για τη συνέχεια…
«Η νίκη θα μας δώσει περισσότερα από τους τρεις βαθμούς. Το παλεύαμε μέχρι τέλους και έχει σημασία ότι νικήσαμε, θα βοηθήσει. Σίγουρα υπάρχει έξτρα βάρος επειδή μείναμε πίσω στη βαθμολογία. Εμείς βάλαμε πίεση στους εαυτούς μας, εμείς θα το ανατρέψουμε. Δεν
Πρέπει να χτίσουμε ένα σερί, πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να πλησιάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι τις ομάδες που είναι πιο πάνω από μας στη βαθμολογία. Προσπαθούμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας τα θέλω του προπονητή, δεν είναι εύκολο από την μια μέρα στην άλλη.
Ο προπονητής θέλει να πιέζουμε περισσότερο, να φτιάχνουμε φάσεις, η πίεση που θέλει να βάζουμε ταιριάζει με την Ομόνοια που είναι μια επιθετική ομάδα. Πιστεύω ότι αυτό θα γίνει. Προσωπικά νιώθω ότι πρέπει να προσφέρω περισσότερα. Δεν μου βάζει πίεση ότι είναι ο τέταρτος μου χρόνος στην πρώτη ομάδα, αλλά είναι κίνητρο. Νιώθω ότι έχω να δώσω πάρα πολλά και ελπίζω να τα καταφέρω.
Το κάθε επόμενο ματς είναι το πιο κρίσιμο. Κόντρα στην ΑΕΚ σε μια δύσκολη έδρα το επόμενο. Πρέπει να πάρουμε περισσότερες νίκες σε αυτά τα ματς. Κανείς δεν θέλει να κάνουμε βήμα πίσω. Πάμε για τους τρεις βαθμούς. Όλοι οι παίκτες κατανοούν πού βρίσκονται. Ο κόσμος δεν έμεινε ικανοποιημένος και οι παίκτες το ξέρουμε, θα κάνουμε ό,τι περνά από την μεριά μας για να επιστρέψουμε στις θέσεις που στοχεύουμε».