Με την Ομόνοια, πήγαν κάτι παραπάνω από 13 χιλιάδες και το Σάββατο με την Ανόρθωση, ο στόχος είναι να πάνε μέχρι και 14 χιλιάδες για να στηρίξουν την ομάδα τους.
Θυμίζουμε ότι με τον Άρη στη Λεμεσό δεν θα μπορούν οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ να πάνε, λόγω της γνωστής τιμωρίας και ίσως αυτό να λειτουργήσει ενισχυτικά εν όψει Ανόρθωσης που θα είναι το τελευταίο εντός έδρας ματς για το 2002.
Την στήριξη του κόσμου, θέλει η ομάδα, θέλει και η διοίκηση που πλέον ποντάρει και οικονομικά ( όσα και αν είναι τα έσοδα) με τα εισιτήρια.
Στο μεταξύ, αρχίζει και παρατηρείται κινητικότητα με τα πακέτα για τους εντός έδρας αγώνες στο β’ γύρο. Άλλος ένας τρόπος οικονομικής ενίσχυσης, νοουμένου ότι θα διατεθεί ένα καλός αριθμός εισιτηρίων.
Τα πακέτα περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος (6 αγώνες – Ανόρθωση, Ολυμπιακός Λευκωσίας, Ακρίτας Χλώρακας, Απόλλωνας, Δόξα Κατωκοπιάς, Νέα Σαλαμίνα) και οι τιμές είναι οι ακόλουθες:
ΚΕΡΚΙΔΑ          ΚΑΝΟΝΙΚΟ                 ΜΑΘΗΤΙΚΟ

ΔΥΤΙΚΗ            €80                                 €35

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ   €80                                   €35

ΝΟΤΙΑ               €50                                   €25

Από αύριο Δευτέρα αρχίζει η προετοιμασία για το ντέρμπι με την Ανόρθωση με το Μιλόγεβιτς να έχει την προσοχή του στους Δώνη και Κβιλιτάια, με την ελπίδα ότι θα μπορέσουν να προλάβουν.