Πολύ… υποψιασμένη, άλλωστε την έχει… πατήσει από τον Ακρίτα στον Α’ γύρο, πάει η Ομόνοια στη σημερινή αναμέτρηση στο ΓΣΠ (17:00), έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη, ώστε να ανέβει βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά. Οι «πράσινοι» επιβάλλεται να πάρουν τους τρείς βαθμούς, ώστε να πάνε με καλύτερα δεδομένα στα ντέρμπι που ακολουθούν (βλ. με ΑΕΚ και Απόλλωνα).
Ο Γιαννίκ Φερέρα δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Χαραλάμπους, όπως επίσης στους τραυματίες Φαμπιάνο και Ζαχαρίου. Εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο Μπρούνο. Ο Βέλγος τεχνικός αναμένεται ότι θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, με τα ερωτηματικά να αφορούν στο κέντρο της άμυνας, τη μεσαία γραμμή και το αριστερό άκρο της επίθεσης.
Πιθανή 11αδα: Ο Ουζόχο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Μάθιους και Λέζιακς στα δύο άκρα, με τους Γιούστε, Λανγκ και Μίλετιτς να διεκδικούν τις δυο θέσεις στα στόπερ. Στη μεσαία γραμμή παραμένει ο Μιξ, ίσως προτιμηθεί ο Κούσουλος αντί του Κασάμα και σε πιο οργανωτικό ρόλο ίσως δούμε τον Μπρούνο ή τον Παπουλή. Στο δεξί άκρο θα βρίσκεται ο Λοΐζου, στο αριστερό ίσως παραμείνει ο Κίτσος (αν όχι θα παίξει εκεί ο Μπρούνο) και στην κορυφή της επίθεσης ο Χούπερ.