Μια συμμετοχή σε ημιτελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι μεγάλη υπόθεση για κάθε ποδοσφαιριστή. Όμως ο Ουσμάν Ντεμπελέ θα βρεθεί σε μια μάλλον άβολη θέση το βράδυ της Τετάρτης, μετά τη χθεσινή νίκη επί της Αγγλίας (2-1). Κι αυτό γιατί φορώντας τη φανέλα της Γαλλίας θα διεκδικήσει μια θέση στον μεγάλο τελικό της Κυριακής απέναντι στο Μαρόκο, από όπου κατάγεται η σύζυγός του.
Ο 25χρονος ακραίος επιθετικός της Μπαρτσελόνα παντρεύτηκε πριν έναν χρόνο την Ρίμα Εντμπουσέ, επί σειρά ετών σύντροφό του, που όμως φρόντιζε να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα ο γάμος έγινε στη Γαλλία τηρώντας όλες τις παραδόσεις των Μαροκινών, με τον Ντεμπελέ, που έχει ασπαστεί τον μουσουλμανισμό, να φορά τα παραδοσιακά τους ενδύματα στις λιγοστές φωτογραφίες και βίντεο που διέρρευσαν.
Η Ρίμα Εντμπουσέ γεννήθηκε σε μια πόλη του νοτιοδυτικού Μαρόκου, το Ντουάρ Αγκμπαλού, είναι 23 ετών και από μικρή ηλικία μετακόμισε με την οικογένειά της στη Γαλλία. Με τον Ντεμπελέ γνωρίζονται από την περίοδο που εκείνος αγωνιζόταν στη Ρεν (2010-2016), πριν μεταγραφεί στη Ντόρτμουντ. Πέρα από τις σπουδές της σε γαλλικό πανεπιστήμιο, η Ρίμα Εντμπουσέ είναι διάσημη στην πατρίδα της ως influencer και μετρά πολλούς ακολούθους στο TikTok.
Μόλις τον Σεπτέμβριο Ουσμάν και Ρίμα έγιναν γονείς, καθώς έφεραν στον κόσμο μια κορούλα. Ο γάμος και η πατρότητα φαίνεται πως έκαναν καλό στον Ντεμπελέ, ο οποίος μετά από 3-4 χρόνια γεμάτα τραυματισμούς, πειθαρχικά παραπτώματα και αστάθεια με την Μπαρτσελόνα, ειδικά φέτος έχει αρχίσει να κάνει απόσβεση-έστω και με καθυστέρηση-στα 140 εκατ. ευρώ που στοίχισε η αγορά του από τη Ντόρτμουντ το 2017. Υπό την καθοδήγηση του Τσάβι, ο οποίος πίστεψε στο ταλέντο του όταν οι περισσότεροι τον είχαν ξεγραμμένο, ο Ντεμπελέ μετρά την τρέχουσα περίοδο 5 γκολ και 7 ασίστ σε 21 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τους «μπλαουγκράνα».

Ντεμπελέ: Η σύζυγός του είναι από το Μαρόκο