Η αλήθεια να λέγεται υπάρχει αναβρασμός στις τάξεις των φίλων της Ανόρθωσης, βλέποντας την ομάδας τους να μην μπορεί αν σηκώσει κεφάλι.
Ευελπιστούσαν όλοι ότι κόντρα στον Ολυμπιακό θα ήταν μια ευκαιρία για μια νίκη που θα έβαζε ξανά την ομάδα σε μια καλύτερη τροχιά αλλά πέρασε άλλη μία αγωνιστική και αυτό δεν έγινε.
Η ομάδα μετά από 14 αγωνιστικές βρίσκεται ακριβώς στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα, με τις ομάδες μάλιστα που την ακολουθούν να είναι σε απόσταση αναπνοής. Αναγκαστικά τις κοιτάζει και αυτές και όχι μόνο την 6άδα από την οποία απέχει έναν βαθμό αλλά και την… Ευρώπη η οποία είναι πολύ μακριά.
Η νέες απώλειες βαθμών και μάλιστα εντός έδρας από μια ομάδα που βρίσκεται στα χαμηλά, βάζουν εκ νέου στην εξίσωση της συζήτησης, πέραν από τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή Τσίσκο Μουνιόθ.
Βλέποντας κανείς τις αντιδράσεις στα σόσιαλ μίντια που αντανακλούν γενικότερα στο σύνολο των φίλων της ομάδας, οι απόψεις είναι μοιρασμένες.
-Υπάρχει η άποψη ότι η ομάδα και οι ποδοσφαιριστές δεν είναι δικοί του και ότι προσπαθεί να κάνει κάτι με αυτούς που έχει χωρίς να φέρει ευθύνη.
-Υπάρχει και η άλλη άποψη ότι δεν κατάφερε να αλλάξει ουσιαστικά κάτι καθώς αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ήρθε και ότι φέρει και αυτός ευθύνη μαζί με τους ποδοσφαιριστές.
-Βέβαια σε όλα αυτά μπαίνουν σφήνα και αυτοί που τα έχουν με τον προπονητή και την απόφαση του να θέσει εκτός ομάδας τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν είναι καλύτεροι αυτοί που έμειναν από τον Λάζαρο» και ότι θα μπορούσε να βοηθήσει με την ποιότητα του. Είναι μια άποψη που προέκυψε από την ημέρα που έγινε γνωστή η απόφαση του προπονητή για τον Ελλαδίτη επιθετικό.