H Oμόνοια δημοσίευσε δηλώσεις του Νικόλα Κυριακίδη ποδοσφαιριστή της U19 της ομάδας.
Αναλυτικά:
«Εκτός έδρας αποστολή έχει αύριο η ομάδα U19, η οποία αντιμετωπίζει την Αγία Νάπα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το «τριφύλλι» ψάχνει την τρίτη διαδοχική του νίκη για να συνεχίσει τη βαθμολογική του άνοδο.
Στην ιστοσελίδα μας μίλησε ο ακραίος αμυντικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Νικόλας Κυριακίδης: «Περιμένω ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι σε μία δύσκολη έδρα. Πρέπει να κερδίσουμε τον αγώνα και για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας. Πιστεύω πως όλα τα παιχνίδια εξαρτώνται από τη δική μας απόδοση και όχι από τον αντίπαλο».
Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Οι δύο τελευταίες νίκες μας έχουν ανεβάσει την ψυχολογία γιατί δεν είχαμε σταθερότητα στα θετικά αποτελέσματά στη φετινή σεζόν. Σιγά-σιγά βγαίνει η δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις και ελπίζω να κτίσουμε ένα νικηφόρο σερί που θα μας βοηθήσει να ανεβούμε βαθμολογικά».
Η ομάδα U19 βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς και απολογισμό πέντε νίκες και πέντε ήττες. Έχει πετύχει 25 τέρματα και έχει δεχθεί 13. Ο αγώνας θα διεξαχθεί αύριο στο Δημοτικό Στάδιο της Αγίας Νάπας και θα αρχίσει στις 14:30».