Με ένα παιχνίδι στο χέρι το οποίο θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες, o Απόλλωνας έχει μπροστά του άλλα τρία ματς μέχρι το τέλος του 2022 και ο στόχος είναι να κάνει το τρία στα τρία προκειμένου να μπει από καλύτερη βαθμολογική και ψυχολογική θέση στο 2023.
Αν αναλογιστεί κανείς ότι το τελευταίο ματς της χρονιάς είναι ντέρμπι με την Ομόνοια και μάλιστα εκτός έδρας, ο άμεσος στόχος είναι το δύο στα δύο μέχρι το «ταξίδι» για το ΓΣΠ.
Οι «γαλάζιοι» θα παίξουν με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου εκτός έδρας και με την Δόξα στο Τσίρειο, δύο παιχνίδια τα οποία είναι το απόλυτο φαβορί και επιβάλλεται να τα νικήσει προκειμένου να μην βρεθεί σε πιο δύσκολη θέση όσον αφορά (για την ώρα) την μάχη της 6άδας.
Βέβαια στον Απόλλωνα το μόνο που σκέφτονται είναι το παιχνίδι με την Ένωση στο Παραλίμνι (Σάββατο 10/12) και πως μέσα από αυτό θα επιστρέψουν στις επιτυχίες.
Ο Μακρίδης θα έχει στην διάθεση του τρεις επιπλέον επιλογές. Αναφερόμαστε στους Βουκασίν Γιοβάνοβιτς, Μπασέλ Ζράντι και Ρέθιο.
Αντίθετα θα μείνουν εκτός οι Βα και Χάμπος.
*Στην τελευταία προπόνηση του Απόλλωνα έδωσε το παρόν του και ο παλιός άσος της ομάδας Γκαστόν Σανγκόι ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο για να παραβρεθεί στο πάρτι της ερχόμενης Δευτέρας στο νέο γήπεδο.