Μπορεί το Μαρόκο να έκανε την έκπληξη στο Μουντιάλ καθώς απέκλεισε την Ισπανία στα πέναλτι και πήρε την πρόκριση για τους «8», ωστόσο το σόου το έδωσαν τα «χαμένα ταλέντα»!
Black Talents και Wastes Whites σε μια ακόμα βραδιά ποδοσφαιρικής μαγείας, πρόσφεραν θέαμα, γκολ, και μοναδικές στιγμές σ’ ένα ματς με 10 τέρματα και συνεχείς εναλλαγές στο σκορ, στο καθιερωμένο, πλέον ραντεβού.
Νικητές οι Wasted Whites με 6-4 έχοντας σε τρομερή βραδιά τον Ανδρέα (Μίου) ο οποίος ήταν και ο MVP της αναμέτρησης.
Το σκορ άνοιξαν οι ηττημένοι με τον Σωκράτη μετά από πάσα του Φάνου
, αλλά οι νικητές κατάφεραν να φέρουν «τούμπα» το ματς. Ο Δημήτρης εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Χρήστου για το 1-1 ενώ το 2-1 ήρθε από τον Ρένο μετά από… σερβίρισμα του Ανδρέα (Μίου). Παρόλα αυτά, τα Black Talents, δεν πτοήθηκαν και πήραν εκ νέου το προβάδισμα. Το 2-2 έγραψε ο Λόζας με τελική πάσα του Φάνο, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής ήταν αυτός που έδωσε και την ασίστ στο 3-2 που έγινε από τον Σωκράτη με συνδυασμό που θα ζήλευαν οι ομάδες του Πεπ και τελείωμα που θα κοιτάει αποσβολωμένος ο μέγας Ρονάλντο (φυσικά το «φαινόμενο»)!

Κάπου εκεί όμως, η ομάδα με αρχηγό τον Χρήστο… πάτησε το γκάζι και ξέφυγε! Για αρχή ισοφάρισε σε 3-3 με τον Λούκα έπειτα από πάσα του Μίου, ενώ ο Ανδρέας ήταν και αυτός που έβαλε σε θέση οδηγού τους Wasted Whites κάνοντας το 4-3. Το 5-3 έγινε μετά από συνδυασμό του Ρένου με τον Παύλο με τον πρώτο να δίνει… αέρα δύο τερμάτων στους νικητές. Η ομάδα με αρχηγό τον Σωκράτη, κατάφερε να μειώσει σε 5-4 με τον Γιωργαλλή μετά από ασίστ του Φάνου. Το τελικό 6-4 διαμόρφωσε ο MVP Ανδρέας Μίου μετά από πάσα του Δημήτρη.
Και ενώ κάποιοι… πάλευαν στο γήπεδο για να βγάλουν νικήτρια την ομάδα τους, κάποιος άλλος (ονόματα δεν λέμε) κάνει ζωάρα σε μήνα του μέλιτος (και ποζάρει λες και είναι ο Μέσι μετά την επική ανατροπή επί της Παρί, όταν ήταν ακόμα στην Μπαρτσελόνα).

Ανδρέα (Έντου), πλάκα κάνουμε φίλε, να ζήσετε, να είστε πάντα ευτυχισμένοι, να περνάτε καλά!

BLACK TALENTS από αριστερά προς δεξιά: ΠΑΝΩ: Κωνσταντίνος, Γιώργος Γιωργαλλής, Θωμάς, ΚΑΤΩ: Σωκράτης, Γιώργος (Λόζας), Φανός.

WASTED WHITES από τα αριστερά προς τα δεξιά: ΠΑΝΩ: Ρένος, Ανδρέας (Μίου), Δημήτρης. ΚΑΤΩ Λούκας, Παύλος, Χρήστος.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο όλα τα γκολ: