Ένα μεγάλο κεφάλαιο για την Ανόρθωση και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή κλείνει. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με ανάρτηση του στα ΜΚΔ ενημέρωσε πως δεν υπολογίζεται από τον Τσίσκο Μουνιόθ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) και αποχωρεί από την Κυρία. Αυτή η σχέση μπορεί να κράτησε μόλις ενάμιση έτος, όμως ήταν αρκετό χρονικό διάστημα για να «δέσει» τον Ελλαδίτη με τους οπαδούς της ομάδας.

Το «είναι τρελός ο Λάζαρος», οι γκολάρες του και όλα τα μαγικά που έκανε με την ποιότητα του στο γήπεδο αφήνει σαν παρακαταθήκη στην Ανόρθωση ο 36χρονος.

Άλλωστε ποιος μπορεί να ξεχάσει το γκολ ενάντια στη Γάνδη από τη μεσαία γραμμή για τους ομίλους του Κόνφερνς Λιγκ ή τα δυο γκολ του κόντρα στη Χάποελ Μπερ Σεβά που έστειλαν ξανά την ομάδα της Αμμοχώστου σε όμιλο διοργάνωσης μετά από 13 ολόκληρα χρόνια.

Τα νούμερα του «μαρτυράνε» ότι ήταν ένας πραγματικός ηγέτης εντός γηπέδων, αλλά και η προσωπικότητα του ήταν τέτοια που τον καθιστούσε και εκτός των τεσσάρων γραμμών έναν από τους βασικούς πυλώνες της Ανόρθωσης. Με τον φοίνικα στο στήθος ο Λάζαρος αγωνίστηκε σε 53 συνολικά ματς, σκόραρε 15 φορές (τα γκολ του το ένα καλύτερο από το άλλο), μοιράζοντας και 5 ασίστ.
Είναι πραγματικότητα πως το συγκεκριμένο τέλος δεν αρμόζει στην ιστορία της Ανόρθωσης με τον Χριστοδουλόπουλο, αλλά δεν έχουν όλα τα παραμύθια χαρούμενο τέλος.

Θράσος Δημητρίου