Μετά τη νίκη στο «Αμμόχωστος» ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δήλωσε:
«Λόγω των πολλών απουσιών, είχαμε αλλαγές, όμως δίνω τα συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Κάποια παιδιά βγάζουν κούραση, όμως όλα καλά» επεσήμανε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ.
Στην δημοσιογραφική διάσκεψη που ακολούθησε ερωτηθείς για το επόμενο παιχνίδι με την Πάφος FC απάντησε ως ακολούθως:
«Είμαι από τους προπονητές που λέω ότι κάθε επόμενο παιχνίδι είναι σημαντικό και αυτό είπα και στα παιδιά, το μετέφερα στους παίκτες και το κατάλαβαν. Δεν κάνουμε υπολογισμούς, είναι μακρύ το πρωτάθλημα. Έχουμε πολλά να διορθώσουμε και  είμαι ευχαριστημένος με τα παιδιά. Έχουμε χρόνο αν ετοιμαστούμε γι’ αυτό το παιχνίδι».
Επίσης στο ξεκίνημα των δηλώσεων του είπε: «Πριν αυτό το παιχνίδι είχαμε κάποιες απουσίες αλλά αυτό που με ευχαριστεί πάρα πολύ από την δουλειά όλων των παιδιών που έχουν δουλέψει. Αυτό που θέλαμε από την αρχή απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα στην έδρα της, θέλαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο το ελέγξαμε πλήρως, βάλαμε δύο γκολ. Κάναμε λάθος στην αρχή του β’ ημιχρόνου. Η Νέα Σαλαμίνα πήρε αυτοπεποίθηση και μας πίεσε αρκετά. Απείλησε με στημένες φάσεις. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε και το σύστημα, βάλαμε τρίτο στόπερ, ειλικρινά δεν το δουλέψαμε πολύ αλλά είμαι ευχαριστημένος, θέλαμε να κλειδώσουμε το παιχνίδι, βάλαμε το τρίτο γκολ. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής, όταν έχεις αποχή βγαίνει και κούραση. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να ετοιμαστούμε για το επόμενο».