Η Γουάντα Νάρα απασχόλησε για αρκετά χρόνια τα μέσα της Ιταλίας όταν παντρεμένη με τον Maxi Lopez έκανε σχέση με τον συμπαίκτη του Μάουρο Ικάρντι. Η συνέχεια γνωστή χώρισε τον Lopez, έχοντας τρία παιδιά και έκανε άλλα δύο με τον Ικάρντι! Πάνω που το WandaGate έσβησε ένα νέο σκάνδαλο έρχεται να ταράξει την ποδοσφαιρική κοινότητα.
Η καλλονή Άνα Ράικοβιτς από τη Σερβία είναι η σύζυγος του αναπληρωματικού τερματοφύλακα της Εθνικής Σερβίας, Πρέντραγκ Ράικοβιτς με τον οποίον έχουν αποκτήσει μάλιστα και δύο παιδιά.
Τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά υποστηρίζουν ότι η Άνα Ράικοβιτς βρίσκεται στο Κατάρ για να στηρίξει την προσπάθειά της χώρας της και το σύζυγό της, όμως απώτερος σκοπός είναι να κλέψει στιγμές με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς.
Ο Βλάχοβιτς -όπως θα περίμενε κανένας- αρνήθηκε τα πάντα, ξεκινώντας μάλιστα με αυτό τη συνέντευξη Τύπου. «Συγγνώμη που ξεκινώ έτσι, αλλά πρέπει να μιλήσω για ένα θέμα στο οποίο εμπλέκεται το όνομά μου. Ό,τι έχετε ακούσει ή διαβάσει, δεν χρειάζεται να πω ότι είναι παράλογο», είπε και πρόσθεσε: «Κάποιοι βαριούνται και δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν από το να χτυπούν την Εθνική ομάδα και να της αποσπούν την προσοχή από αυτό για το οποίο δουλεύει. Είμαστε ενωμένοι και αυτές οι ιστορίες είναι εντελώς γελοίες».
Ο Βλάχοβιτς δεσμεύτηκε να κινηθεί νομικά: «Θέλω απλά να προστατέψω το όνομά μου και θα προχωρήσω σε νομικές διαδικασίες. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Ήλπιζα ότι κάποιοι θα στηρίξουν την ομάδα πριν από ένα πολύ σημαντικό ματς, αλλά μας αναγκάζουν να μιλάμε για θέματα που δεν έχουν καμία υπόσταση και καμία σχέση με το ποδόσφαιρο», είπε. Να τονίσουμε πως ο άμεσα εμπλεκόμενος, ο Πρέντραγκ Ραΐκοβιτς δεν έχει πάρει θέση!
Ιδού η πέτρα του σκανδάλου, Άννα Ραΐκοβιτς: