Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει καταθέσει πρόταση για αγορά του Παρκ Ντε Πρενς, όμως έχει διαφορά με τη δημοτική αρχή, με τον Αλ Κελαϊφί να αναφέρει σε συνέντευξή του στην Equipe, ότι αν δεν δεχτεί την προσφορά της ομάδας ο δήμαρχος τότε θα αποχωρήσουν από το γήπεδο.
Ο ισχυρός άνδρας της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, μίλησε στη γαλλική εφημερίδα Equipe και μεταξύ άλλων απείλησε ότι η ομάδα θα αποχωρήσει από το Παρκ Ντε Πρενς αν δεν έρθουν σε συμφωνία οι δύο πλευρές.
Οι Παριζιάνοι έχουν καταθέσει πρόταση στην τοπική αρχή της γαλλικής πρωτεύουσας για να αγοράσουν το γήπεδο, ωστόσο οι δύο πλευρές έχουν διαφορά στο οικονομικό.
Ο Κελαϊφί ανέφερε στη γαλλική εφημερίδα: «Έχω μια ερώτηση. Ποια είναι η αξία του Παρκ Ντε Πρενς χωρίς την Παρί; Καμία. Ο δήμαρχος θα έπρεπε να αναρωτιέται τι φέρνει η ομάδα στην πόλη του Παρισιού. Αν νομίζουν ότι θα επενδύσουμε 500 εκατομμύρια ευρώ, μπορούμε απλά να χτίσουμε άλλο γήπεδο.
Έχω πει στον δήμαρχο ότι αν δεν αποδεκτούν την προσφορά μας, θα φύγουμε. Δεν απειλούμε. Θα δώσουμε χειραψία, θα τον ευχαριστήσουμε και θα φύγουμε».
Ένα εναλλακτικό πλάνο αν δεν προχωρήσουν οι δύο πλευρές σε συμφωνία είναι να αγωνίζεται η Παρί στο Σταντ ντε Φρανς.
Παλαιότερα ένας εκ των συνεργατών του δημάρχου του Παρισίου, ονόματι Εμανουέλ Γρεγκουάρ ανέφερε γα το εν λόγω ζήτημα: «Δεν έχουμε αποκλείσει κατηγορηματικά την πιθανότητα της πώλησης, αλλά μόνο στη σωστή τιμή. Η Παρί προσφέρει 40 εκατομμύρια ευρώ. Είναι λιγότερα για τον Παρέδες. Αλήθεια τώρα; Πιστεύετε ότι το Παρκ ντε Πρενς αξίζει λιγότερα από τον Παρέδες που αποκτήθηκε για 50 εκατομμύρια ευρώ;».