Ο executive chef του ξενοδοχείου Cap St George, Χρήστος Κουδουνάς και η ομάδα του, προσέφεραν γεύσεις της Ανατολής στην καλύτερή τους εκδοχή στην αποστολή του Παναθηναϊκού.
Σε κάθε αποστολή του Παναθηναϊκού το τριφύλλι έχει μαζί του τον σεφ της ομάδας. Ο λόγος προφανής. Να είναι τσεκαρισμένα τα πάντα όσον αφορά τη διατροφή των ποδοσφαιριστών της ομάδας ανεξαρτήτως του μέρους στο οποίο βρίσκονται κάθε φορά.
Παρά ταύτα το βράδυ της Πέμπτης ο executive chef του ξενοδοχείου Cap St George, Χρήστος Κουδουνάς και η ομάδα του, προσέφεραν γεύσεις της Ανατολής στην καλύτερή τους εκδοχή στους πράσινους, με τη σύμφωνη γνώμη του ομόλογού του στο τριφύλλι.
Οι πράσινοι απόλαυσαν μία βραδιά σούσι, με περισσότερα από 1.000 κομμάτια να προσφέρονται και να εξαφανίζονται σε χρόνο dt.