Όλα όσα είπε ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ για όσα αφορούν την ομάδα της Λεμεσού.
Αναλυτικά:
Για τη νέα επιστολή της Αστυνομίας προς την ΚΟΠ για απαγόρευση οπαδών
: «Αντιλαμβανόμαστε πως το θέμα συζητείται τον τελευταίο καιρό. Το θεωρούμε λανθασμένο μέτρο τη δεδομένη στιγμή. Είχαμε και τη συνάντηση προέδρων με την ΚΟΠ και πλέον μπήκε στις ποινές. Γι’ αυτό το θεωρούμε λανθασμένο και είμαστε αντίθετοι με το μέτρο».
Για το φιλικό με ΠΑΟΚ και τα αγωνιστικά: «Ήταν καθαρά προπονητικού χαρακτήρα. Ο προπονητής μας ήθελε να χρησιμοποιήσει κάποιους παίκτες που προέρχονταν από τραυματισμό και έδωσε χρόνο σε κάποιους που δεν είχαν χρόνο για να δει την ετοιμότητα τους ενόψει του ντέρμπι με τον Απόλλων. Ο Κατσανίκλιτς θα περάσει από εξετάσεις αν και εκ πρώτης δεν φαίνεται κάτι ανησυχητικό. Θα μπορούσε να γίνει στην προπόνηση. Θέλω να τονίσω πως δεν είναι λόγω του φιλικού. Υπήρχε κάποιο θέμα και είναι δύσκολο να προλάβει το ματς της Κυριακής. Απέχει από τη σημερινή προπόνηση και σίγουρα δεν θα είναι έτοιμος. Τα υπόλοιπα προβλήματα είναι οι Πάβλοβιτς και Φιλίποβιτς. Οι άλλοι είναι στη διάθεση του προπονητή».
Για το ντέρμπι με τον Απόλλων: «Είναι ένα πολύ μεγάλο ματς. Τα ντέρμπι ΑΕΛΑπόλλων είναι από τα μεγαλύτερα ματς στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Θέλω να στείλω το μήνυμα να γίνει ένα καλό. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Έχουμε μείνει πίσω από τους στόχους που κυνηγάμε και θέλουμε τη νίκη. Υπάρχει αρκετό έδαφος για να καλύψουμε. Αν καταφέρουμε να νικήσουμε θα είμαστε κοντά στους στόχους μας, ενώ αν ηττηθούμε θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να μπούμε στην 6άδα. Δεν κρυβόμαστε. Αν λες ότι έχεις στόχους πρέπει να νικάς και τα ντέρμπι. Προερχόμαστε από τρεις ήττες σε τρία ντέρμπι και καταλαβαίνει κανείς πως η ομάδα θα έχει τις λιγότερες πιθανότητες να πάρει το εισιτήριο για την 6άδα».
Για τα 1.300 εισιτήρια: «Κάναμε sold out. Ήταν πάρα πολύ λίγα και έχουν μείνει πολλοί παραπονούμενοι».
Για τις εξελίξεις με το Σωματείο: «Η σύμβαση της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο με το σωματείο λήγει το 2023. Ουσιαστικά τερματίζεται τον Οκτώβριο εκτός αν οι δύο πλευρές συνεχίσουν με νέους όρους. Είναι καθαρά πλέον απόφαση του κ. Σοφοκλέους του τι θα πράξει και όταν το αποφασίσει θα το συζητήσει με το Σωματείο. Δεν υπάρχει καμιά διαμάχη και πρέπει να παρθούν αποφάσεις οι οποίες θα παρθούν αλλά για την ώρα είναι νωρίς. Η οριστική απόφαση θα πρέπει να αποφασιστεί με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου».