Έχει απόλυτο δίκαιο ο Χοσέ Λουίς Όλτρα. Όσο δεν χάνουν οι υπόλοιποι θα πρέπει η ομάδα του να συνεχίζει το σερί προκειμένου στο πρώτο στραβοπάτημα να ροκανίσει την διαφορά.
Για την ώρα όμως η ΑΕΚ άφησε πίσω της και το ΑΠΟΕΛ και τον Άρη και αυτόματα αυτή είναι που τους βάζει πίεση ενόψει και των αναμετρήσεων το Σαββατοκύριακο.

Το ήξεραν από πριν στην ΑΕΚ ότι με διπλό στο «Τάσος Μάρκου» θα δημιουργούσαν αυτή την πίεση, πέτυχαν τον στόχο, δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και περιμένουν.
Ο στόχος αυτός επετεύχθη μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση σε ένα γήπεδο που μόλις άλλη μία ομάδα πέρασε νικηφόρα (αυτή η ήταν η Δόξα).
Όταν ανέβασε τις στροφές της η ομάδα του Όλτρα από το δεύτερο μισό του α’ ημιχρόνου και μετά τότε όλα πήραν τον δρόμο τους. Η ΕΝΠ δεν ήταν άσχημη αλλά η ΑΕΚ φρόντισε αυτή η διαφορά ποιότητας να μην πάει χαμένη.
Ο Όλτρα ναι μεν έμεινε ευχαριστημένος και από τη νίκη και από την εμφάνιση στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά είναι ευχαριστημένος γενικότερα από την ομάδα του… σε σημείο που θεωρεί ότι δεν χρειάζεται ενίσχυση.

Δεν έχει και άδικο ο Ισπανός κόουτς στο πρώτο μισό του θέματος, ότι δηλαδή η ομάδα του είναι πολύ καλή, αλλά για να υλοποιήσει την επιθυμία του κόσμου που φώναξε για πρωτάθλημα στο Παραλίμνι πρέπει να προσθέσει παίκτες ποιοτικούς τον Ιανουάριο.
Το μπαλάκι το έριξε πάντως στον Τσάβι Ρόκα.

Χρίστος Χρίστου