Δεκατρείς ποδοσφαιριστές μας πήραν κλήση στην εθνική τους ομάδα για τις υποχρεώσεις που ακολουθούν τις επόμενες μέρες.
Στην εθνική Ανδρών κλήθηκαν οι Κωνσταντίνος Παναγή, Νικόλας Παναγιώτου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους και Λοΐζος Λοΐζου. Η χώρα μας θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες. Αύριο (20:00) θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Βουλγαρία και την Κυριακή (18:30) θα αγωνιστεί εκτός έδρας με το Ισραήλ.
Στην εθνική Νέων κλήθηκαν οι Κωνσταντίνος Βενιζέλου, Νικόλας Κυριακίδης και Ανδρέας Σαββά ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (19:30) απέναντι στη Σουηδία για τον 3ο όμιλο της προκριματικής φάσης Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-19.
Στην εθνική του Ιράν κλήθηκε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ενόψει των υποχρεώσεων της χώρας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Το Ιράν θα αγωνιστεί στον όμιλο με Αγγλία, Αμερική και Ουαλία.
Στην εθνική Γουινέα Μπισάου κλήθηκε ο Μορέτο Κασάμα για τους φιλικούς αγώνες απέναντι στην Αϊτή (16/11) και τη Δημοκρατία του Κόνγκο (22/11). Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία και το δεύτερο στην Τουρκία.
Στην εθνική Νιγηρίας κλήθηκε ο Φράνσις Ουζόχο ενόψει του φιλικού αγώνα απέναντι στην Πορτογαλία, την Πέμπτη στις 20:45.
Στην εθνική Νέων της Ελλάδας για προπονήσεις κλήθηκε ο Φώτης Κίτσος.
Στην εθνική Ουγγαρίας κλήθηκε ο Άνταμ Λανγκ ενόψει του φιλικού αγώνα με το Λουξεμβούργο (17/11, 21:00) και την Ελλάδα (20/11, 21:15).