Το γκολ της Γαλλίας στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με την Τυνησία ακυρώθηκε λανθασμένα με βάση τον κανονισμό του VAR.
Σε ότι αφορά την βαθμολογία αυτό το γκολ δεν θα άλλαζε τίποτα είτε αν μετρούσε είτε όχι. Η Γαλλία πάλι ως πρώτη θα περνούσε, η Τυνησία πάλι θα έμενε εκτός. Ωστόσο, θα άλλαζε πάρα πολλά σε ότι αφορά το γόητρο, αλλά και σε στοιχηματικό επίπεδο, αφού θα άλλαζε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.
Το γκολ του Γκριεζμάν στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων που θα έκανε το 1-1 για την Γαλλία απέναντι στην Τυνησία ακυρώθηκε μετά από χρήση του VAR, ωστόσο φαίνεται πως υπήρξε παράβαση κανονισμού σε ότι αφορά την χρήση του.
Οι Τυνήσιοι είχαν κάνει ήδη σέντρα, όταν διατάχθηκε η χρήση του Video Check, κάτι που απαγορεύεται από τον κανονισμό, αφού από την στιγμή που έχει αρχίσει και πάλι το παιχνίδι, τότε απαγορεύεται να γυρίσει η φάση πίσω για να εξεταστεί ξανά.
Το γκολ φαίνεται πως ακυρώθηκε κατά παράβαση του πρωτοκόλλου χρήσης του VAR και η γαλλική ομοσπονδία κατέθεσε ήδη τα παράπονα της στην FIFA, αναφορικά με την ακύρωση του συγκεκριμένου γκολ.