Πριν καν κυκλοφορήσουν τα 600 (μόλις) εισιτήρια που δόθηκαν από τη Νέα Σαλαμίνα, αναμένεται να εξαφανιστούν.
Ακόμα και ολόκληρη η νότια κερκίδα του «Αμμόχωστος» να δινόταν, θα ήταν πολύ μικρή για να ικανοποιήσει την επιθυμία του κόσμου να παρακολουθήσει τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου.
Τα δεδομένα όμως έτσι έχουν και όσοι φανούν τυχεροί, θα πάρουν ένα εισιτήριο, την ίδια ώρα που ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αρχίζει να ετοιμάζει το πλάνο του αγώνα, έχοντας κάποια δεδομένα ενώπιον του.
Ο Σέρβος προπονητής και οι συνεργάτες του, παρακολούθησαν τη Νέα Σαλαμίνα με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ και γνωρίζουν το βαθμό δυσκολίας του αγώνα.
Όπως γράψαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, τα αγωνιστικά δεόμενα στον Αρχάγγελο έχουν ως εξής:
Ο Φεράρι αισθάνεται όλο και πιο καλά και οι πιθανότητες είναι με το μέρος του. Καλύτερα είναι και ο Σούσιτς που έγινε αλλαγή με την Ομόνοια.
Από εκεί και πέρα, ο Μάγκλιτσα δύσκολα θα προλάβει, όμως δεν προκαλεί άγχος η πιθανή του απουσία, αφού έτσι και αλλιώς, ο Κροάτης επιμένει όταν αγωνίζεται να μην μπορεί να βοηθήσει.
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, προετοιμάζει το Μάριο Ηλία, τον οποίο και εμπιστεύεται για να καλύψει τον τιμωρημένο Κβιλιτάια. Ο Κύπριος επιθετικός θα κληθεί να…σηκώσει το βάρος στη γραμμή κρούσης ενώ αναφορικά με την απουσία του Βιγιαφάνες, όλα δείχνουν Ντάλσιο για να τον αντικαταστήσει.