Μπορεί να μην ήταν το σούπερ ντέρμπι ή η τρομερή αναμέτρηση όπως τις προηγούμενες βραδιές από ένα σημείο και έπειτα, αφού στο καθιερωμένο ραντεβού για φούτσαλ, οι Wasted Whites επικράτησαν με 7-4 των Black Talents. 
Παρόλα αυτά, η νύχτα δεν πέρασε στο… φλου, αφού είχαμε ένα τρομερό στιγμιότυπο με τον γκολ του Γιώργου Γιωργαλλή σε μια στιγμή… ποδοσφαιρικής αλητείας και τρομερού συνδυασμού! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
Το ματς ξεκίνησε πολύ καλά, είχε ρυθμό και το πρώτο γκολ δεν άργησε να έρθει. Ο Φάνος έπειτα από ασίστ του Χρήστου έγραψε το 1-0 ενώ στη συνέχεια αντιστράφηκαν οι ρόλοι για το 2-0 της ομάδας με τα άσπρα. Ο Λόζας ξανάβαλε στον αγώνα την ομάδα με τα μαύρα μειώνοντας σε 2-1 έπειτα από τελική πάσα του Παύλου. Το 3-1 έγινε με αυτογκόλ, με τον Χρήστο να εκτελεί το κόρνερ και την μπάλα να κοντράρει ξεγελώντας τον κήπερ των Wasted Whites. Ο Λόζας ήταν αυτός που μείωσε εκ νέου για τα Black Talents και πάλι με ασίστ του Παύλου σε 3-2, σε μια… επανάληψη του πρώτου τέρματος.
Ακολούθως οι ρόλοι αντιστράφηκαν, ο Λόζας από εκτελεστής έγινε δημιουργός και ο Παύλος από δημιουργός έγινε εκτελεστής φέρνοντας το ματς στα ίσα, γράφοντας το 3-3.
Κάπου εκεί η ομάδα με αρχηγό τον Θωμά… ξύπνησε και πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ με τον Χρήστο να αξιοποιεί την ασίστ του αρχηγού και να πετυχαίνει το 4-3. Ακολούθησε η ισοφάριση σε 4-4 από την ομάδα με αρχηγό τον Παύλο. Ο Εντού χρίστηκε σκόρερ μετά από πάσα του Σωκράτη. Μετά από αυτό όμως, οι Black Talents δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό των Wasted Whites και μοιραία γνώρισαν την ήττα.
Πιο πάνω μιλήσαμε για το στιγμιότυπο της βραδιάς. Ήρθε στο 5-4 μετά από συνεργασία που θα ζήλευαν μεγάλες ομάδες! Αυτός που χάρισε το… highlight ήταν ο Γιώργος (Γιωργαλλής), μετά από πάσα του Δημήτρη, το οποίο μπορείτε να δείτε στο πιο κάτω βίντεο.


Το ματς είχε πλέον πάρει το δρόμο
του και το μόνο που έμενε ήταν να δούμε που θα σταματούσε ο δείκτης του σκορ. Ακολούθησαν δύο ακόμα τέρματα για την ομάδα του Θωμά με τους Φάνο (6-4, ασίστ ο Δημήτρης) και Χρήστο (7-4, ασίστ ο Γιωργαλλής), να βάζουν το… κερασάκι στην τούρτα!
Οι Black Talents θέλησαν μέσω του ρεπορτάζ αυτού να ζητήσουν ένα μεγάλο συγνώμη στους φιλάθλους τους κυρίως γιατί δεν παρουσιάστηκαν όπως έπρεπε, με την υπόσχεση πως την επόμενη φορά η νίκη θα είναι δική τους.
Από την άλλη, οι Wasted Whites, μετά την εκκωφαντική επικράτηση, και με την ψυχολογία στα ύψη πλέον, ευελπιστούν πως αυτή η νίκη θα είναι απλώς η πρώτη από ένα μεγάλο σερί που θα προσπαθήσουν να κτίσουν. 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ: 


Wasted Whties από τα αριστερά προς τα δεξιά: ΠΑΝΩ: Δημήτρης, Θωμάς, Λούκας. ΚΑΤΩ:  Χρήστος, Γιώργος, Φάνος.


Βlack Talents από τα αριστερά προς τα δεξιά: ΠΑΝΩ: Κωνσταντίνος, Ανδρέας (Εντού), Ρένος. ΚΑΤΩ: Παύλος, Σωκράτης, Γιώργος (Λόζας).