Παρόλο ότι η ομάδα, δίνει την Πέμπτη το βράδυ ματς νοκ άουτ στο κύπελλο με την Καρμιώτισσα (19:00-ΓΣΠ) η φημολογία, όχι μόνο οργιάζει, αλλά υφίσταται και σύμφωνα με έγκυρες-διασταυρωμένες πληροφορίες που έχουμε, λένε ότι κανένας μα κανένας στην Ομόνοια, δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής.
Μάθαμε τα ακόλουθα από τους «πράσινους».
1. Ο Παπασταύρου και γενικότερα η εταιρεία είναι σε αναμονή για τη γνωστή διαφορά με το σωματείο. Ένα επιπλέον εξωαγωνιστικό θέμα που επηρεάζει τη λειτουργία αφού ο πρόεδρος της εταιρείας, περίμενε και περιμένει πως θα είχαν αίσια κατάληξη οι επαφές με το σωματείο.
2. Το σωματείο, παρακολουθεί και τις εξελίξεις που έχουν να κάνουν με την εταιρεία, αλλά και την πορεία της ομάδας που κάθε άλλο παρά ικανοποίηση προσφέρει.
Φαίνεται όμως να παραμένουν σταθερές οι θέσεις, αναφορικά με τη νέα συμφωνία. Θέλει από τη μία να ανανεωθεί αλλά με κάποιους όρους που θα προστατέψουν την κυριότητα του σωματείου.
3. Τεχνική ηγεσία. Ο Γιανίκ Φερέρα, έχει μπει από νωρίς σε επισφαλή θέση, έχοντας στο παθητικό του το τι έγινε την περασμένη Κυριακή με το ΑΠΟΕΛ. Αν ο Βέλγος δεν αλλάξει το αγωνιστικό σκηνικό αρχής γινομένης από το ματς στο κύπελλο, τότε δεν θα έχει μέλλον στον πάγκο.
4. Επιτελείο προπονητικό και τμήμα σκάουτινγκ. Ασκείται έντονη κριτική σε όλους, επειδή ενώ είχαν από το καλοκαίρι ένα σεβαστό μπάτζετ, η απόδοση και η πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, κάθε άλλο παρά επιβεβαιώνει ότι έκαναν καλή δουλειά.
5. Ποδοσφαιριστές. Αρκετοί και μάλιστα καλοπληρωμένοι, επιμένουν να έχουν τυπική παρουσία και προσφορά. Είναι κοντά ο Ιανουάριος και ενδεχομένως να προκύψουν ραγδαίες ανακατατάξεις στο ρόστερ.
Παρόλο ότι επιχειρείται να διατηρηθεί πλήρης μυστικότητα, εντούτοις ακόμα και οι ελάχιστες διαρροές, λένε πως οι αλλαγές στην Ομόνοια, δεν θα αργήσουν να προκύψουν και ενδεχομένως να είναι αλλαγές σε όλα τα στρώματα.