Για την ήττα από την ΑΕΚ, τη συνέχεια και την επόμενη μέρα στον Απόλλωνα μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου των «γαλάζιων», Φανούριος Κωνσταντίνου.

Η ήττα από την ΑΕΚ και η επόμενη μέρα: «Όταν δεν κερδίζεις, οι εντυπώσεις δεν μετράνε στο ποδόσφαιρο. Το ελάχιστο που δικαιούμασταν ήταν να μην χάσουμε. Από τη στιγμή που δεν αξιοποιούμε τις ευκαιρίες που δημιουργούμε, αυτό θα έχουμε. Αυτό που θέλω να μεταφέρω είναι ότι γνωρίζουμε τα λάθη μας στα οποία υποπέσαμε από την αρχή του καλοκαιριού, απ’ εκεί και πέρα θα πρέπει όμως ο κόσμος να μας στηρίξει σε αυτή τη δύσκολη χρονιά για να διεκδικήσουμε τους στόχους μας. Υπάρχει ακόμη αρκετός χρόνος. Έχει δίκαιο, περίμεναν περισσότερα σ’ αυτή τη χρονιά, ούτε εμείς οι ίδιοι πιστεύαμε πως θα είχε εξελιχθεί με αυτόν τον τρόπο αλλά δεν μπορούμε να στήνουμε συνεχώς την ομάδα στον τοίχο. Είναι περισσότερο πρόβλημα αυτοπεποίθησης και ψυχολογίας. Με τόσες τελικές, όταν δεν σκοράρεις η ψυχολογία σου δεν είναι στο καλύτερο σημείο. Επαναλαμβάνω ότι αναγνωρίζουμε τα λάθη μας, αλλά δεν φέρνεις το χρόνο πίσω. Όλες οι μεγάλες ομάδες βιώνουν δύσκολες καταστάσεις, θέλουμε τον κόσμο να βγει μπροστά για να μας βοηθήσει να βγούμε από τη δύσκολη θέση. Περνάμε μια βαθιά αγωνιστική κρίση και πρέπει να σταθούμε κοντά στην ομάδα».

Η συνέχεια: «Δεν μας φοβίζει το -10 από την κορυφή, μας προβληματίζει το ότι δεν σκοράρουμε και μας δημιουργεί πρόβλημα στη ψυχολογία. Υπάρχουν αδυναμίες, αλλά και τρομερές ικανότητες σ’ αυτήν την ομάδα και δεν είναι ώρα να καταλογίζουμε ευθύνες».

Το ντέρμπι με την ΑΕΛ: «Είναι η ποδοσφαιρική γιορτή της Λεμεσού. Εμείς πρέπει να βοηθήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας για να μπορέσει ο Απόλλωνας να δώσει χαρά στον κόσμο του».

Για τους Ονγκεντά, Γιόστεν και Καμπράλ: «Έχουν υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα την περασμένη βδομάδα, τιμωρήθηκαν από τη διοίκηση και θα επανεξεταστεί από τον προπονητή αν θα επιστρέψουν στις προπονήσεις».

Το αγωνιστικό: «Είχαμε κάποια απρόοπτα από τις Εθνικές. Θα δούμε για τον Χάμπο από την Πέμπτη. Ο Χαμάς και ο Πινακάς είχαν ίωση».

Για το νέο γήπεδο: «Απέμειναν κάποιες λεπτομέρειες για την αδειοδότηση του σταδίου. Νομίζω είναι θέμα δύο βδομάδων για να μπούμε στο νέο γήπεδο».