Ο βοηθός προπονητής του Άρη Βιτάλις Ασταφίεβς στην διάσκεψη τύπου μίλησε και για την αποβολή του Αλεξέι Σπιλέφσκι.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Πρώτα από όλα θέλω να πω ευχαριστώ στους οπαδούς μας που μας υποστήριξαν σε αυτό το παιχνίδι, έφτιαξαν σπουδαία ατμόσφαιρα. Σήμερα δείξαμε κορυφαίο επίπεδο, το παιχνίδι έδειξε ότι έπαιζαν οι δύο πρωτοπόροι του πρωταθλήματος. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ σε τρεις-τέσσερις περιπτώσεις για να πάρουμε προβάδισμα, όμως τα γκολ είναι που κερδίζουν το παιχνίδι. Δεν σκοράραμε πολλά γκολ, κάναμε λάθη στην άμυνα. Κάναμε καλό παιχνίδι, δείξαμε ότι είμαστε στον σωστό δρόμο, έχουμε καλή ομάδα και θα συνεχίσουμε έτσι».
Για το ότι όποτε χάνει βαθμούς ο Άρης είναι καλύτερος από τον αντίπαλο: «Αυτή είναι η πρώτη μας χρονιά, είναι μια νέα ομάδα ο Άρης. Χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο για αυτό. Μπορούμε πιο αργά να δείξουμε πιο ποιοτικό ποδόσφαιρο. Κάποτε στοιχίζει η έλλειψη συγκέντρωσης. Νομίζω σήμερα ήταν κορυφαίο παιχνίδι».
Για την αποβολή Σπιλέφσκι: «Αρχικά να πω ότι είμαστε ομάδα που σέβεται τους διαιτητές. Σε αυτή τη στιγμή ήταν συναισθηματικό, ο προπονητής μας έκανε κάτι σαν αστείο με τον διαιτητή (σ.σ. εννοεί τον τέταρτο) αλλά δεν έγινε αντιληπτή η πρόθεσή του και αποβλήθηκε. Κάποιες στιγμές κάποιοι διαιτητές θέλουν να δείξουν ποιος είναι το αφεντικό αλλά να ξέρουν ότι αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να βοηθούν στην ομαλή διεκπεραίωση του αγώνα».
Για το αν επηρέασε την ομάδα η αποβολή του προπονητή: «Σίγουρα επηρέασε, ήταν δύσκολες στιγμές για εμάς και κάτι που δεν περιμέναμε».