Όλα όσα είπε ο Χοσέ Λουΐς Όλτρα στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του ντέρμπι κόντρα στον Απόλλων που βρήκε την ομάδα του νικήτρια με 1-0.
Αναλυτικά:
Αρχικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος μετά από τέτοια νίκη, γιατί όλα τα ματς είναι σημαντικά πόσο μάλλον με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς. Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη στον φυσιοθεραπευτή μας Ηλία γιατί έχασε τον αδερφό του. Δεν μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο. Δεν είχαμε ένταση και δεν πιέζαμε. Στην επανάληψη προσπαθήσαμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Σκοράραμε, είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες αλλά το ίδιο και ο Απόλλων. Έφτιαξε πολλές ευκαιρίες και στα τελευταία λεπτά υποφέραμε, κλειστήκαμε πίσω γιατί ήταν πολύ ανταγωνιστικό το ματς. Είναι μια σημαντική νίκη, χωρίς να δεχτούμε γκολ και είμαι πολύ χαρούμενος».
Α
ν οι επιστροφές θα βοηθήσουν: «Είναι καλύτερα για την ομάδα και κάνουν πιο δύσκολο το έργο μου. Όλοι δείχνουν ότι είναι έτοιμοι να βοηθήσουν και αυτό είναι εξαιρετικό για την ομάδα. Σήμερα μόνο ο Ναούμ ήταν εκτός. Αντιμετωπίσαμε τους πρωταθλητές και αυτό κάνει πιο σημαντική τη νίκη μας».
Για το ότι είναι η μόνη ομάδα που αγωνίζεται σε Ευρώπη και πρωτάθλημα και είναι κοντά στην κορυφή, αλλά και για το πρωτάθλημα: «Για να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω αλλά έχουμε ένα τρομερό ρόστερ. Έχουμε ποιοτικούς παίκτες και μπορώ να κάνω αλλαγές και αυτό με βοηθά να ξεκουράζω τους παίκτες και να επιλέγω την καλύτερη 11άδα υπό τις περιστάσεις του κάθε αγώνα. Όλοι είναι σε πολύ καλό επίπεδο και πραγματικά είναι εξαιρετικό για εμάς. Σε αυτό που επικεντρώνομαι είναι στη δική μου ομάδα. Την απόδοση μας και να νικάμε τους αγώνες. Κάποιες φορές θα νικάμε με καλή απόδοση, κάποιες άλλες δεν θα έχουμε καλή απόδοση. Για να υπάρχουν ομάδες που δεν ήταν πριν στα ψηλά, όπως η Πάφος FC και ο Άρης, σημαίνει κάτι κάνουν πολύ καλά. Είναι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με λεπτές ισορροπίες και θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια».