Ο Νεκτάριος Πετεβίνος, εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ μίλησε στον Super Sport 104.0 για όλα τα θέματα που αφορούν τους γαλαζοκίτρινους ενόψει του ντέρμπι με την Ομόνοια.
Αναλυτικά:
Για το Black Friday και τις προσφορές του Orange Shop: «Παίζει ρόλο γιατί τα προϊόντα είναι αποκλείστηκα και είναι πάνω από τον μέσο όρο και όταν υπάρχουν εκπτώσεις υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση. Οι ΑΠΟΕΛίστες πάντα στηρίζουν και ψωνίζουν».
Πόσο κόσμο θα έχει το ΑΠΟΕΛ: «Τα διαθέσιμα εισιτήρια όταν υπάρχουν μέτρα ασφαλείας είναι περίπου 16.500 για τους γηπεδούχους. Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι ως παράγοντας του ΑΠΟΕΛ αλλά και ως δημοσιογράφος, μετά το 2006, να έχουμε τόση ζήτηση για ένα ντέρμπι «αιωνίων» πρώτου γύρου πρωταθλήματος. Έχουμε ξεπεράσει τις 14.500. Έχουν απομείνει 1.500 διαθέσιμα εισιτήρια σε Ανατολική και Δυτική. Να παρακαλέσω όσο κόσμο έρθει στο ΓΣΠ να προμηθευτεί το εισιτήριο του από πριν» .
Τα αγωνιστικά νέα: «Δεδομένα θα λείπουν οι Μορέιρα και Τσεπάκ που ακολουθούν ατομικό. Θα αξιολογούνται Σούσιτς και Φεράρι και αν κρίνει ο προπονητής ότι είναι έτοιμοι θα τους πάρει. Ο Μπέλετς έχει μπει στο κανονικό πρόγραμμα και είναι εντάξει. Θέλω να ελπίζω ότι δεν θα προσθέσουμε κανένα στη λίστα των τραυματιών».
Αν παίζει ρόλο σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι δύο ομάδες πριν από ένα «αιώνιο» ντέρμπι: «Ένας ποδοσφαιριστής που έρχεται στο ΑΠΟΕΛ μέσα στις πρώτες 10 μέρες θα μάθει κάποια πράγματα. Θα μάθει για την ιστορία της ομάδας, την ιστορία της Κύπρου και θα μάθει και ποιοι είναι οι ανταγωνιστές μας. Ο Κρέσπο έχει ζήσει πάρα πολλά ντέρμπι. Από τη γειτονιά του μέχρι το Μπέτις-Σεβίλλη και χωρίς να του πεις οτιδήποτε αντιλαμβάνεται αμέσως. Βλέπουμε πως οι ώριμοι ποδοσφαιριστές γαλουχεύουν τους νεαρότερους. Το θέμα είναι η νοοτροπία. Εμείς θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν μας ενδιαφέρει ποιοι θα μείνουν πίσω, ούτε ποιοι θα πλησιάσουν».