Με τέσσερα παιχνίδια ξεκινά σήμερα (25/11) η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Μουντιάλ.
Το πρόγραμμα ανοίγει στις 12:00, με το ματς της Ουαλίας κόντρα στο Ιράν. Σχεδόν… do or die η αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες, αφού η παρέα του Μπέιλ έχει έναν βαθμό και η ομάδα των Χατζισαφί – Μοχαμαντί έμεινε στο… μηδέν μετά την βαριά ήττα από τους Άγγλους στην πρεμιέρα. Το τρίποντο ίσως αποδειχθεί καθοριστικό για το μέλλον του νικητή στην διοργάνωση, ενώ σε περίπτωση ήττας ίσως δούμε και πρόωρο αποκλεισμό.
Το ίδιο ισχύει και στο ματς του Κατάρ με την Σενεγάλη, που ξεκινά στις 15:00. Οι δύο ομάδες ηττήθηκαν στην πρεμιέρα από Εκουαδόρ και Ολλανδία, αντίστοιχα, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι ο ηττημένος θα ετοιμάσει βαλίτσες για επιστροφή.
Στις 18:00 θα κριθεί – πιθανότατα – η πρώτη θέση του ομίλου, αφού Ολλανδία και Εκουαδόρ θα παλέψουν για να φτάσουν στους 6 βαθμούς και να… καθαρίσουν με την υπόθεση της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Οι Ευρωπαίοι είναι το φαβορί, όμως οι Λατιοναμερικάνοι μπορούν δεδομένα να κάνουν ζημιές.
Τέλος, η μέρα «κλείνει» με το μεγάλο ματς της βραδιάς: Η Αγγλία αντιμετωπίζει τις ΗΠΑ (21:00) σε μία «μάχη» με υπόβαθρο που ξεπερνά το καθαρά αθλητικό κομμάτι. Ο Σάουθγκειτ μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Χάρι Κέιν, ενώ οι Αμερικανοί θα κυνηγήσουν την πρώτη τους νίκη, αφού στην πρεμιέρα έμειναν στο 1-1 με την Ουαλία.

Το πρόγραμμα:
12:00 Ουαλία – Ιράν (ΡΙΚ 2&ΡΙΚ HD)
15:00 Κατάρ – Σενεγάλη (ΡΙΚ 2&ΡΙΚ HD)
18:00 Ολλανδία – Εκουαδόρ (ΡΙΚ 2&ΡΙΚ ΗD)
21:00 Αγλλία – ΗΠΑ (ΡΙΚ 1&ΡΙΚ HD)