Ευχάριστα τα νέα από την σημερινή προπόνηση της ΑΕΛ καθώς Μιραλάς και Τζαλμά ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και τέθηκαν στην διάθεση του προπονητή τους.
Ο Τσέποβιτς δεν μπόρεσε να προπονηθεί κανονικά και ως εκ τούτου θεωρείται πολύ δύσκολο να προλάβει την αναμέτρηση της Κυριακής.  Ο Σκοπιανος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει και στους Σάντος, Πάβλοβιτς και Φιλίπποβιτς.
Η διαθεσιμότητα του Μιραλάς πολύ πιθανόν να αλλάξει και το πλάνο της ομάδας  καθώς αν ο Βέλγος κριθεί ότι μπορεί να ξεκινήσει, προσθέτει διαφορετικά πράγματα στην ομάδα. Η ποιότητα που έχει ο ποδοσφαιριστής είναι αν θέλετε και απαραίτητη για την ΑΕΛ σε τέτοια παιχνίδια.
Μέχρι στιγμής ο Μιραλάς έδειξε εκλάμψεις από τι μπορεί να προσφέρει και στην ομάδα περιμένουν ότι θα δουν τον ποδοσφαιριστή τους να αποδίδει καλύτερα. Από εκεί και πέρα τα ίδια ισχύουν και για τον Τζαλμά, με τον Βραζιλιάνο μπακ να έχει μοιρασμένες πιθανότητες να αγωνιστεί βασικός. Στην περίπτωση που θα είναι εκτός ενδεκάδας ο Κύπρος Νεοφύτου φαντάζει ως ο πιο επικρατέστερος να αγωνιστεί.

Αριστείδου Μιχαήλ