Από την ημέρα που επέστρεψαν και οι διεθνείς, ο Κωνσταντίνος Μακρίδης προσπαθεί να περάσει το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα.
Ότι με ενδεχόμενο διπλό στην «Αρένα» θα ανέβουν σίγουρα στην 4η θέση και θα δημιουργηθούν οι προοπτικές για ακόμα καλύτερα πράγματα.
Ζυγίζοντας κανείς όλα τα δεδομένα βαθμολογικά και μη, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι «γαλάζιοι» έχουν ενώπιον τους μια μεγάλη ευκαιρία η οποία δεν πρέπει να πάει χαμένη.
Ένα αποτέλεσμα πέραν της νίκης στην «Αρένα» κόντρα στην φετινή ΑΕΚ δεν μπορεί να είναι εκτός προγράμματος αλλά η ευκαιρία είναι τεράστια.
-Με διπλό επιστρέφει για τα καλά η ψυχολογία στα αποδυτήρια.
-Με διπλό η ομάδα θα πείσει ότι μπορεί για καλύτερα πράγματα και θα πιστέψουν και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές στις δυνατότητες τους γιατί δεν είναι όποιος και όποιος ο αντίπαλος.
-Βαθμολογικά, είναι δεδομένο ότι με διπλό θα πατήσουν στην 4η θέση (θα ευνοούνται κόντρα στην ΑΕΚ).
-Με διπλό η ομάδα δεδομένα θα πλησιάσει είτε την 2η είτε την 1η θέση ανάλογα και με το αποτέλεσμα στο ντέρμπι  ΆρηςΠάφος FC.
-Υπάρχει και το ενδεχόμενο να μειωθεί η διαφορά και από την 3η θέση, με το ΑΠΟΕΛ το οποίο βρίσκεται σε αυτήν να παίζει ντέρμπι «αιωνίων».
Όλα αυτά δεν πρέπει να πάνε χαμένα και θα τα κερδίσουν οι «γαλάζιοι» μόνο με διπλό. Θεωρητικά το μήνυμα πέρασε αλλά η ουσία είναι οι ποδοσφαιριστές να το δείξουν και στην πράξη.