Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη της Πορτογαλίας κόντρα στην Γκάνα με 3-2 για τον 8ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.
Ο Πορτογάλος επιθετικός άνοιξε το σκορ σκοράροντας σε πέμπτο διαφορετικό τουρνουά, γράφοντας ιστορία. Το επίτευγμα αυτό βοήθησε ώστε να κατακτήσει το βραβείο Man of the Match για έβδομη φορά στη διοργάνωση, επίσης επίδοση ρεκόρ.
Κατά την παραλαβή του βραβείου, ως είθισται με όλους τους παίκτες που το κατακτούν έπειτα από αγώνα του Μουντιάλ, ο 37χρονος σούπερ σταρ έπρεπε να κάνει ορισμένες δηλώσεις.
Μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε αφορούσε το κοινή συναινέσει “διαζύγιο” με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην οποία αρκέστηκε να απαντήσει: “Το κεφαλαίο έκλεισε έπειτα από αυτήν την εβδομάδα. Τελείωσε. Τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία”.
Μάλιστα, ο Ρονάλντο διασφάλισε ότι δεν θα συνεχίσει να μιλάει για το θέμα, ολοκληρώνοντας πολύ γρήγορα τις δηλώσεις του, οι οποίες διήρκεσαν 132 δευτερόλεπτα.
Στη συνέχεια, τοποθετήθηκε στα social media του για τη νίκη της Πορτογαλίας κόντρα στην Γκάνα: “Πολύ σημαντική νίκη για την πρεμιέρα μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως τίποτα δεν έχει κερδηθεί. Ήταν μόνο το πρώτο βήμα. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι στο κυνήγι των στόχων μας. Πάμε Πορτογαλία”.