Τη μια το εισιτήριο, την άλλη το προηγούμενο ευρωπαϊκό ματς, την επόμενη ο καιρός, την μεθεπόμενη προτιμάς την καφετέρια. Το Σάββατο, με τον Απόλλωνα, δικαιολογία (καλώς ή κακώς) δεν υπάρχει για κανέναν.
Η εικόνα στις εξέδρες θα πρέπει να είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με το προηγούμενο ντέρμπι με την ΑΕΛ. Αν έχεις τραπέζι στις 21:00, don’t worry, προλαβαίνεις. Άντε ν’ αργήσεις κάνα τέταρτο. Το φαγητό θα σε περιμένει –don’t worry, δεν φεύγει. Αν είναι κρύο, βάλε σακάκι, κασκόλ (της ΑΕΚ, κατά προτίμηση) και… γήπεδο. Πάρε τον καφέ σου ή το τσάι σου και… don’t worry, ζεστάθηκες.
Αν έχεις γάμο… dont worry, προλαβαίνεις. Είτε πας στην εκκλησία νωρίτερα, είτε αργότερα στην αίθουσα εκδηλώσεων. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, τη δουλειά σου την κάνεις. Δίνεις το φακελάκι προηγουμένως και φεύγεις για «Αρένα».
Ότι κι αν έχεις προηγουμένως ή αργότερα, dont worry, θα προλάβεις. Το μόνο που δεν αλλάζει είναι το… ραντεβού. Σάββατο, στην «Αρένα», στις 19:00. Αυτό δεν αλλάζει με τίποτα. Δεν χρειάζεται να το βάλεις reminder στο κινητό. Στο μυαλό σου…

Ανδρέας Βεντούρης