Με εργομετρικά τεστ συνεχίστηκε η χθεσινή ημέρα στον Ολυμπιακό ενόψει της χειμερινής – μίνι προετοιμασίας της ομάδας στην Ισπανία.

Το «παρών» έχουν δώσει οι παίκτες που δεν είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες και στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται να επιστρέψουν οι Χάμες, Λάιντνερ, Ρέαμπτσιουκ, Σαμασέκου, Πασχαλάκης, Ρέτσος, Μπουχαλάκης και Μασούρας.

Εκτός φυσικά είναι οι τέσσερις «ερυθρόλευκοι» μουντιαλικοί: οι δύο Χουάνγκ, ο Κούντε και ο Σισέ, ενώ νοκ άουτ είναι οι τραυματίες Παπασταθόπουλος και Βαλμπουενά.

Το ενδιαφέρον, όμως, είναι στραμμένο στις συζητήσεις που γίνονται με παίκτες που είναι στην έξοδο και σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Μαρσέλο. Ο Βραζιλιάνος σταρ δεν έχει καταφέρει να αποδώσει τα αναμενόμενα από την ημέρα που «πάτησε» το Καραϊσκάκη, από τη στιγμή μάλιστα που αμείβεται με ένα τεράστιο συμβόλαιο για την ελληνική πραγματικότητα.

Μπορεί ο Βρσάλικο να αποτελεί παρελθόν, αλλά ο Μίτσελ φαίνεται πως δίνει πίστωση χρόνου στον Μαρσέλο να αντιστρέψει την εις βάρος του κατάσταση. «Όταν είσαι απόλυτα έτοιμος και χρήσιμος για την ομάδα, θα σε υπολογίζουμε, μέχρι τότε δεν γίνεται να παίζεις», ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα του Ισπανού προπονητή, παρουσία του Καρεμπέ και του Ανιγκό.

Από την πλευρά του, ο Μαρσέλο υποστήριξε πως αισθάνεται απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί και έλαβε την εξής απάντηση: «Σε σεβόμαστε απόλυτα και για αυτό σε απέκτησε ο σύλλογος, αλλά ακόμα δεν είσαι στο σημείο που πρέπει…».

Πλέον έχει ενδιαφέρον αν ο παίκτης θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για την Ισπανία, όπου θα πραγματοποιηθεί αυτή η μίνι προετοιμασία, ή θα υπάρξει τελικά «διαζύγιο», από τη στιγμή μάλιστα που υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον για εκείνον από πολλές ομάδες σε Ευρώπη και Βραζιλία.