Μπορεί τα βλέμματα 5 δις. ανθρώπων να βρίσκονται στο Κατάρ, εκεί όπου διεξάγεται η μεγάλη γιορτή του ποδόσφαιρού (βλέπε Μουντιάλ), αλλά η πραγματική μαγεία είναι στην Κύπρο και στο καθιερωμένο ραντεβού των Black Talents με τους Wasted Whites. Οι δύο ομάδες φρόντισαν για άλλη μια φορά να μας δώσουν ένα απίστευτο ματς το οποίο κατέληξε σε… θρίλερ, με τους Wasted Whites να παίρνουν μια τεράστια νίκη, σε ένα χιτσκοκικό φινάλε! 
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Οι νικητές άνοιξαν το σκορ με τον Ανδρέα (Εντού), έπειτα από πάσα του Χρήστου (Στρογγυλός), όμως η απάντηση ήταν άμεση με τον Ρένο να φέρνει το ματς στα ίσα, γράφοντας το 1-1, μετά από ασίστ του… αντίπαλου Γιώργου (Λόζα). 
Ο Παύλος που για άλλη μια φορά ήταν ο MVP της αναμέτρησης, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές, έβαλε εκ νέου σε θέση οδηγού την ομάδα του, αφού μετά από τελική πάσα του Ανδρέα (Εντού) έκανε το 2-1, όμως η συνέχεια άνηκε στους Wasted Whites. Ο Φάνος έφερε και πάλι τον αγώνα στην ισοπαλία (2-2) μετά από… σερβίρισμα του Ανδρέα, ενώ ο Ανδρέας από δημιουργός έγινε εκτελεστής και αξιοποίησε την πάσα του Ρένου δίνοντας για πρώτη φορά προβάδισμα στην ομάδα του (3-2). Κάπου εκεί ωστόσο, τα πράγματα πήραν μια πολύ μεγάλη τροπή σ’ ένα δραματικό τέλος. Εκεί ήταν η ώρα να «βγουν μπροστά» οι ηγέτες των Wasted Whites. Ο αρχηγός Παύλος και ο δεινός «εκτελεστής» Ανδρέας (Εντού). Οι δύο τους συνεργάστηκαν δύο φορές, άψογα και μετέτρεψαν το εις βάρος τους 3-2 στο υπέρ του 4-3 σ’ ένα τρομερό ματς, διαφήμιση του αθλήματος!
Γι’ αυτό μην νομίζεται πως στα ερασιτεχνικά ή έστω στις αναμετρήσεις μεταξύ φίλων, δεν υπάρχει η μαγεία. Το ποδόσφαιρο στις πλείστες των περιπτώσεων είναι συνώνυμο της μαγείας και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ, όσο κι’ αν το θέλουν κάποιοι! 


Black Talents από τα αριστερά προς τα δεξιά. Πάνω: Γιώργος, Θωμάς, Φάνος. Κάτω: Ανδρέας, Ρένος.
Wasted Whites από τα αριστερά προς τα δεξιά: Πάνω: Κωνσταντίνος, Ανδρέας (Εντού), Χρήστος (Στρογγυλός). Κάτω: Παύλος, Γιώργος (Λόζας).