Για τα εγκαίνια του νέου γηπέδου, το πρώτο ματς και τη λύση που βρέθηκε για το γήπεδο στην Πάφο, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Για τα εγκαίνια του νέου γηπέδου στη Λεμεσό: «Είμαστε έτοιμοι. Θα κάνουμε και μία πρόβα τζενεράλε. Αύριο στις 11:00 θα κάνουμε και μία ξενάγηση στους δημοσιογράφους, για να δουν τους χώρους. Το μόνο που φοβόμαστε είναι…τον καιρό. Αποφασίσαμε πως θα είναι με προσκλήσεις, λυπούμαστε αφάνταστα που δεν θα μπορέσει να έρθει ο κόσμος. Λίγη υπομονή και θα απολαύσουν το γήπεδο, είναι κοντά τα παιχνίδια».

Πότε θα γίνει το πρώτο ματς: «Εμείς είμαστε έτοιμοι, είναι θέμα των ομάδων να αποφασίσουν. Θεωρώ ότι μέσα Δεκεμβρίου θα έχουμε το πρώτο παιχνίδι».

Για το οδικό δίκτυο: «Είναι σε τρεις φάσεις. Η πρώτη φάση αφορά κυρίως το γήπεδο, θα είναι έτοιμη τις πρώτες μέρες Δεκεμβρίου οπόταν θα διευκολυνθεί πολύ η μετακίνηση προς κι από το γήπεδο. Θα υπάρχει μια μικρή ταλαιπωρία μέχρι να ολοκληρωθεί. Αυτό που λένε ότι θα έχει μεγάλη ταλαιπωρία, δεν ισχύει. Καλό θα ήταν να μην πηγαίνουμε και στο γήπεδο την τελευταία στιγμή».

Για το «Στέλιος Κυριακίδης»: «Είμαστε πολύ κοντά στο να δοθεί η προσφορά για το ταρτάν. Βρήκαμε τη λύση, δεν θα χρειαστεί να μετακινηθούν οι ομάδες, θα πάρει κάποιο χρόνο ακόμη. Θα προχωρήσουμε, δεν θα χαθεί το κονδύλι και θα κάνουμε μια ειδική συμφωνία να ξεκινήσει σε κάποιους χώρους και σιγά σιγά να μπαίνει στο…κυρίως πιάτο».