Μπορεί η Δευτέρα να είναι η τελευταία μέρα άδειας για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού, αλλά η δουλειά στην ομάδα δεν έχει σταματήσει. Οι ιθύνοντες ασχολούνται επισταμένα τόσο με την αναζήτηση παικτών που θα ενισχύσουν ουσιαστικά το ρόστερ, όσο και με τις ανανεώσεις συμβολαίων.

Στο πρώτο «μέτωπο», ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του βρίσκονται στο στάδιο της διαλογής στόχων. Ακόμη δεν φαίνεται να έχει συγκεκριμενοποιηθεί κάποιος ποδοσφαιριστής ως στόχος, αλλά είναι δεδομένο πως οι «πράσινοι» έχουν ως προτεραιότητα χαφ και εξτρέμ και λογικά θα γίνουν 2-3 κινήσεις. Μάλιστα πρόθεση είναι οι ενισχύσεις να έρθουν το συντομότερο δυνατό και όχι αργά μέσα στον Ιανουάριο, προκειμένου να μπορούν να προσφέρουν στο φορτωμένο πρόγραμμα της ομάδας.

Στο μεταξύ, επί τάπητος έχουν τεθεί εδώ και καιρό οι ανανεώσεις. Σένκεφελντ, Κουρμπέλης, Ρούμπεν και Αϊτόρ είναι οι τέσσερις υποθέσεις που θέλουν να τακτοποιήσουν οι πρωτοπόροι και στόχος είναι ως το τέλος του 2022 να έχουν κλείσει.

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει την Τρίτη στο Κορωπί και τη Δευτέρα αρχίζει η μίνι προετοιμασία στην Κύπρο, όπου οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την 1η Δεκεμβρίου τη Χάποελ Μπερ Σεβά, τρεις μέρες αργότερα (4/12) θα παίξουν με την Πάφο και στις 7 του μήνα το «τριφύλλι» θα αναμετρηθεί με τη Νέα Σαλαμίνα, προτού επιστρέψουν στις 8 Δεκεμβρίου στη βάση τους.