Ρεπορτάζ της Ελλαδικής ιστοσελίδας Sdna.gr, αναφέρει πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κατά τη διάρκεια της παραμονής του Παναθηναϊκού στην Κύπρο, θα έχει επαφές με μάνατζερ ποδοσφαιριστών από το νησί μας για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίο.
Αναλυτικά:
«Στην Κύπρο θα χτυπήσει η καρδιά του Παναθηναϊκού για ένα μεγάλο διάστημα της (μουντιαλικής) διακοπής του πρωταθλήματος.
Ως γνωστόν οι «πράσινοι» θα παραμείνουν για δέκα ημέρες στο «νησί της Αφροδίτης» στο πλαίσιο της μίνι προετοιμασίας που θα περιλαμβάνει εκτός από προπονήσεις και φιλικούς αγώνες.
Σε εξωαγωνιστικό επίπεδο το ταξίδι και η δεκαήμερη παραμονή του «τριφυλλιού» στην Κύπρο, προσφέρει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για μια σειρά κατ΄ιδίαν συναντήσεων με εκπροσώπους μανατζερικών γραφείων που διατηρούν την έδρα τους στο νησί.
Ο Σέρβος κόουτς είναι άκρως δημοφιλής στην Κύπρο από την περίοδο της ιδιαίτερα επιτυχημένης θητείας στον ΑΠΟΕΛ και ποτέ δεν έπαψε να διατηρεί ανοιχτή γραμμή τόσο με φίλους που έκανε στο νησί, όσο και με πρόσωπα που προστέθηκαν στην ποδοσφαιρική ατζέντα των επαφών του.
Ο Παναθηναϊκός ψάχνεται για την ενίσχυση του ρόστερ εν όψει Ιανουαρίου κι εκτός από τον «φακελωμένο» Γιάκομπ Κρίστενσεν της Νόρτζελαντ και τις πρόσφατες επαφές των απεσταλμένων του κλαμπ στο «TranferRoom» του Βερολίνου, σχεδιάζει να πραγματοποιήσει – μέσω του Ιβάν Γιοβάνοβιτς – μια σειρά ραντεβού με Κύπριους ατζέντηδες με φόντο το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.
Αυτό δεν σημαίνει πως οι παίκτες που θα τεθούν υπόψιν του 60χρονου προπονητή θα αγωνίζονται αποκλειστικά στο κυπριακό πρωτάθλημα, αφού (και) οι Κύπριοι agents διαθέτουν στα πελατολόγιά τους παίκτες που αγωνίζονται σε όλα τα μήκη και πλάτη του ποδοσφαιρικού πλανήτη».