Η ΑΕΛ έχει οκτώ ποδοσφαιριστές δανεικούς σε Κύπρο, Ισραήλ και Ισπανία. Οι γαλαζοκίτρινοι παρακολουθούν και αυτές τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών τους αξιολογώντας την πορεία που διαγράφουν.
Ο Κωνσταντίνος Σωτηρίου είναι στην Χάποελ Χάϊφα έχοντας βασικό ρόλο στην ομάδα αφού είναι ένατος σε λεπτά συμμετοχής. Μετράει 10 συμμετοχές μέχρι στιγμής με την ομάδα του να μην τα πηγαίνει και τόσο καλά καθώς είναι μόλις μια θέση πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού με την συμπλήρωση του πρώτου γύρου.
Στην ΠΑΕΕΚ βρίσκονται δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο Δημήτρης Αβραάμ με τον 21χρόνο ακραίο μπακ να έχει αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής το τελευταίο διάστημα. Συνολικά έξι συμμετοχές μέχρι στιγμής και 384 λεπτά για τον Αβραάμ.  Ο δεύτερος είναι ο Άδωνης Νικολεττίδης με τον 19χρόνο επιθετικό να μετράει 5 συμμετοχές μέχρι στιγμής.
Στην ομάδα ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα υπάρχουν τρεις γαλαζοκίτρινοι δανεικοί. Ο 19χρόνος κεντρικός αμυντικός Χρίστος Ευσταθίου μετράει 7 συμμετοχές βρισκόμενος στην 6η θέση σε λεπτά συμμετοχής για την ομάδα του, έχοντας συμπληρώσει 590 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο.  Ο Παναγιώτης Λουκά με λιγότερα λεπτά 234, σε 6 συμμετοχές έχει σκοράρει όμως και 2 γκολ μέχρι στιγμή. Ο 22χρόνος επιθετικός είναι, στην τέταρτη θέση των σκόρερ της ομάδας του. Ο τρίτος της παρέας είναι ο Μιχάλης Κωσταντινίδης, έχει 8 συμμετοχές, αλλά 127 αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του.
Οι Θεμιστοκλής Θεμιστοκλέους και Γιώργος Λουκά είναι σε ομάδες της Ισπανίας, Badajoz B,  με την Ισπανική ομάδα να βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας στην κατηγορία που αγωνίζεται, αλλά να μην υπάρχουν λεπτομέρειες για τις συμμετοχές των παικτών.

Μιχαήλ Αριστείδου