Για τους πρώτους είναι το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο που συμμετέχουν, ενώ για τους δεύτερους το πρώτο. Το sport-fm.gr παρουσιάζει μία αναμέτρηση μεταξύ της γηραιότερης και της νεότερης ενδεκάδας του προσεχούς Μουντιάλ, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα του Κατάρ.

Για τυπικούς λόγους γηπεδούχοι θα είναι οι «μεγάλοι» (τα 50 καράτια). Ένα μπαρουτοκαπνισμένο αρχικό σχήμα, με πολύ εμπειρία και πολλές ατομικές και ομαδικές διακρίσεις στην πλάτη τους.

Κάτω από τα δοκάρια ο Αλφρέντο Ταλαβέρα (40, Μεξικό). Από δεξιά, προς αριστερά η τετράδα της άμυνας αποτελείται από τους Ντάνι Άλβες (39, Βραζιλία), Τιάγκο Σίλβα (38, Βραζιλία), Πέπε (39, Πορτογαλία), Γιούτο Ναγκατόμο (36, Ιαπωνία).

Στη μεσαία γραμμή χρειάζονται μόλις δύο παίκτες για να κόψουν και να ράψουν. Ο Λούκα Μόντριτς (37, Κροατία) και ο Ομάρι Χάτσινσον (40, Καναδάς). Στα εξτρέμ, δεξιά ο Μπράιαν Ρουίζ (37, Κόστα Ρίκα) και αριστερά ο Ντρις Μέρτενς (35, Βέλγιο).

Κορυφή της επίθεσης για τον Κριστιάνο Ρονάλντο (37, Πορτογαλία) και Ολιβιέ Ζιρού (36, Γαλλία).

Για τους φιλοξενούμενους, την εστία θα υπερασπιστεί ο Σιμόν Ενγκαπαντουετνμπού (19, Καμερούν), ενώ οι τέσσερις στην άμυνα είναι οι Τζο Σκάλι (19, Αμερική), Ζενό Ντέμπαστ (19, Βέλγιο), Αντόνιο Σίλβα (19, Πορτογαλία), Νούνο Μέντες (20, Πορτογαλία).

Οι τρεις στο κέντρο είναι οι Γκάβι (18, Ισπανία), Τζουντ Μπέλινγκχαμ (19, Αγγλία) και Μπιλάλ Ελ Χανούς (18, Μαρόκο), ενώ η γραμμή κρούσης αποτελείται από τους Τζούισον Μπενέτ (18, Κόστα Ρίκα), Αμπντούλ Φατάου Ισαχάκου (19, Γκάνα) και Γιουσουφά Μουκοκό (17, Γερμανία).

Ένα ελπιδοφόρο σύνολο, με λίγες παραστάσεις, αλλά όλο το μέλλον μπροστά τους. Εσείς που θα στοιχηματίζατε;