Η συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Πιρς Μόργκαν δεν ήταν κάτι το συνηθισμένο, όχι μόνο γιατί δέχτηκε να μιλήσει ο Πορτογάλος σούπερ σταρ για τόση πολλή ώρα για πλήθος θεμάτων αλλά και γιατί δεν είχε πρόβλημα να εκτοξεύσει βέλη προς διάφορες κατευθύνσεις: προς τους διοικούντες την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον Έρικ τεν Χαχ και τον προκάτοχό του στον πάγκο Ραλφ Ράνγκνικ καθώς επίσης και ανθρώπους του ποδοσφαίρου που του ασκούν αμείλικτη κριτική.
Ένα πρόσωπο που συγκέντρωσε αρκετή από τη μήνη του CR7 ήταν ο επί σειρά ετών συμπαίκτης του στους κόκκινους διαβόλους στην πρώτη θητεία του στο «Ολντ Τράφορντ» (2003-2009), Γουέιν Ρούνεϊ, με τον Ρονάλντο να λέει μεταξύ άλλων:
«Δεν ξέρω γιατί με κριτικάρει τόσο άσχημα, πιθανότατα επειδή τελείωσε την καριέρα του και εγώ παίζω ακόμα σε υψηλό επίπεδο. Δεν πρόκειται να πω ότι δείχνω ωραιότερος από εκείνον, κάτι που είναι αλήθεια…»
Φυσικά, δεν υπήρχε περίπτωση να μην υπάρχει και αντίλογος, με τον παλαίμαχο φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν προπονητή της DC United να δέχεται σχετική ερώτηση από το «CNN» και να υπενθυμίζει στον Ρονάλντο πως ουδείς μπορεί να ξεφύγει από τον πανδαμάτορα χρόνο.
«Είναι φανταστικός παίκτης. Εκείνος και ο Μέσι είναι πιθανότατα οι δύο καλύτεροι παίκτες όλων των εποχών. Δεν έχει να κάνει με κριτική, αυτό που έχω πει είναι ο χρόνος έρχεται για όλους μας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δυσκολεύεται να το διαχειριστεί.
Έδωσε μία συνέντευξη και μεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο. Κάποια σχόλιά του ήταν λίγο παράξενα αλλά είμαι σίγουρος ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ασχοληθεί με αυτό όταν δουν όλη τη συνέντευξη και πάρουν όποια μέτρα χρειαστούν»,
δήλωσε ο Γουέιν Ρούνεϊ για τον 37χρονο κάπτεν της εθνικής Πορτογαλίας.